Månedens Annonsør

Losen skriver

Colin Archer Losskøyter ligger til kai i Nevlunghavn. Havna en loshavn
Losen skriver

Loshavn – HAVNA

Nevlunghavn(loshavn) har alltid het Havna. Strandstedet ligger lunt til under Havneberget, og fjorden skjermes av en nokså tett rad av skjær og holmer. Her bryter

Les mer »
Her skal leideren legges ut ved tankanlegget i Nevlunghavn
Losen skriver

Alle mann til pumpene

På vannet i sommer? Cruise ute på fjorden? Blå himmel, blått hav?Da er det ok med drivstoff som holder grønne priser i Nevlunghavn! Ved de

Les mer »
Logo NevlunghavnLosen
Losen skriver

NevlunghavnLosen er det nye navnet !

Vi har døpt oss om til NevlunghavnLosen. Årsaken er at vi jo ikke oppfordrer verken gjester eller innbyggere til bare å tusle rundt på kaia og dingle med beina ut for bryggekanten. Vi vil noe mer….

Les mer »
Boken knytta til hytta
Losen skriver

Skap hyttestemning hjemme

Ja! Vi vet at Brunlanes har alt en kan ønske seg. Ja. Vi skulle gjerne delt. Ja! Vi skulle ønske vi kunne gå tett på Kyststien og samles rundt bålpannene. Men nei. Vi er lei oss for det. Vi forstår godt dem som er knytta til hytta. Ferie trengs. Utferdstrang er bra. Turer er toppen.
Hyttefolk er velkomne.
Men ikke akkurat nå.

Les mer »
I samme båt som fiskere i Nevlunghavn
Losen skriver

I samme båt

Etter gammel overtro skal søsken ikke jobbe på samme fiskebåt. Lenge forsøkte tvillingbrødrene Morten og Petter Larsen i Nevlunghavn å jobbe hver for seg. Det gikk ikke.

Les mer »
Campingeiere på kysten ved Nevlunghavn forbereder seg
Losen skriver

Sommer hele året

Det hamres og ryddes ute på neset. En ny sommersesong står for døra. Sevja stiger og havet lengter etter nye badegjester.
Den som trodde at campinglivet er synonymt med ferie tar likevel feil. Bak ryddige strender, nye og innbydende sanitæranlegg og trygge lekeplasser står driftige ledere.

Les mer »
Losen skriver

Horisonten er en blå resept.

Å du er heldig, sier folka som bor i by´n. De snakker om livet på landet om sommeren. Men livet på landet er godt også på vinterhalvåret. Når det stormer, når vinden er sur og tåkeluren uler. En runde rundt Neset er den beste medisin. Tankene tar nye veier og bekymringer går rett vest. Gjør som skribent Marte Østmoe – tar deg en tur du også!

Les mer »
Brødre i fisk og brød
Losen skriver

Fishermans friend

For å få til en større oppmerksomhet rundt lokale matvarer og havets delikatesser, har fiskehandler Helge Thorstein bestemt seg for å flytte butikken fra brygga og opp til Nevlunghavn Bakeri og Conditori.

Les mer »

Månedens Annonsør