Hurra meg rundt i Brunlanes

Pang! Der gikk startskuddet. Der andre venter til fellesferien, begynner vi Brunlanesinger sesongen allerede i dag.

Denne måneden skjer det store ting. Ja, selvsagt i naturen, men også i hus og hage. Ingunn ønsker ikke å holde den flotte eiendommen sin for seg selv. Hun deler villig vekk og inviterer små og store hageentusiaster inn gjennom den eventyrlige porten og inn i Ingunns hage. Selveste Kristi Himmelfartsdag torsdag 13. mai lanseres det en bok der hele herligheten kommer til rette ved hjelp av tidligere fotograf Mona Moe Machava. For denne estetiske opplevelsen er det bare å rope et høyt hurra!

Ingunns hage nye bok - Annerledes vakkert
Signering og Lansering: Hele Kristi himmelfartshelgen signerer Ingunn sin nye bok

Festdagen

Et rungende hurra må også utbringes til Nærmiljøutvalget for Berg Skolekrets som også i år har klart å sy sammen et imponerende 17. mai-program som gir feststemning fra morgen til kveld og til alle Brunlanesinger i alle aldre.

17.mai program snekret sammen av Brunlanesinger

Mer av det gode

I år blir det dog ikke bare is og brus på menyen. Rekoringen feirer i år 1. års jubileum. Også  dette markeres torsdag den 13. mai. Denne gangen er det oppmøte ved hanggarden utenfor Skjærgårdshagen ved Holhjem. Egg, vårruller og bakverk av økologisk urkorn er bare noe av det som selges fra bodene.

Plakat for reko-ringen Brunlanes 13.mai

Brunlanesinger

Det var en lokal vis mann som skrev på sin instagram:
– Vi er heldige som har Rekoringer. På få år har det eksplodert med dyrkere og kjøpere og entusiasme og økologiske opprør mot den importerte Bama-maten! Larvik og Brunlanes renner over med grønt og godt. Sunt og sant!
– Sitat byggvernlosen.no

Det var tre gode anledninger til feiring. Mer skal det bli! Hurra, Hurra, Hurra!

Tekst: NevlunghavnLosen – Ført i penn av -Den Marte Østmoe
Bilder: Fra facebooksidene til arrangørene

Om du vil støtte Losens bygde engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123.

Takk til månedens annonsører for støtten

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne