Larvikittblokka AS – Fra Etablert Visjon til Lokal Suksess

Driftsleder i Larvikittblokka Jon Arild fra Nevlunghavn

I 2018, i takt med økende fokus på bærekraft og naturskjønnhet i bygg- og anleggsprosjekter, ble Larvikittblokka AS grunnlagt. Jan Henrik Hansen, som ble ansatt som salgsleder i 2017, styrket selskapet og ble senere Daglig leder i 2019.

Bærekraftig Produksjon og Utvalg av Natursteinprodukter

Larvikittblokka AS tar en unik tilnærming til produksjon ved å bruke stein som allerede er tatt ut av naturen. Dette gir produktene deres en betydelig bærekraftig fordel. Blokkene er «evigvarende» og krever minimalt vedlikehold.

I 2023 har selskapet utvidet produksjonen til to lokasjoner, en i Tveidalen og en i Klåstad, begge i Larvik kommune. Steinene hentes fra fire ulike steinbrudd: Klåstad, Tveidalen, Krukåsen og Sirevåg.

Mangfoldige Bruksområder og Teknologiske Fremskritt

Larvikittblokka AS tilbyr en rekke bruksområder for sine steinblokker, fra støttemurer til moloer, brygger, amfiteatre, flomsikring og terrorsikring. Investeringer i avansert maskineri, inkludert en steinknekker og diamantwire-sager, har styrket produksjonen og forbedret kvaliteten på produktene.

Resirkulering av vann fra sagene blir renset «on site», 98% av vannet blir resirkulert uten å bli transportert bort som er veldig miljøvennlig bruk

Dedikerte Ledere og Personlig Service

Jan Henrik og Jon Arild, henholdsvis daglig leder og produksjonssjef bosatt i Brunlanes, er fundamentet i Larvikittblokka AS. Deres dedikasjon til kvalitet og personlig service er nøkkelen til selskapets suksess.

Lokale Eiere og Sterkt Samarbeid

Larvikittblokka har lokale eiere som elsker Brunlanes, Simen Thorsen, Edvin Eidsbø, Johan Hauane (styreleder) og Jan Henrik Hansen (daglig leder). Et sterkt samarbeid med Lundhs styrker deres evne til å levere førsteklasses produkter.

«Tidligere artikkel skrevet om Lundhs»

Markedsfokus og Vekstambisjoner

Kundene, hovedsakelig fra bygg- og anleggsbransjen samt offentlig sektor, er målgruppen til Larvikittblokka. Med ønske om større tilstedeværelse i det private markedet, tilbyr de nå produkter i mindre størrelser, fra 15 cm og oppover.

Det bygges lager nå om dagen slik at vi er klare til å ta imot ordrene kan Jon Arild fortelle. Her er størelsene 20,30,40,50

Inspirasjon fra Lokale Røtter – Jon Arild fra Nevlunghavn

Lokal gutt Jon Arild Hansen fra Nevlunghavn har blitt en nøkkelperson som driftsleder, ansvarlig for produksjonen i Klåstad og Tveidalen.

Hvorfor Velge Larvikittblokka?

På spørsmål om hvorfor kundene skal velge Larvikittblokka, svarer Jan Henrik og Jon Arild unisont: «Det er Norges fineste produkt, det er Norges nasjonalstein. Det varer evig, noe som gjør det svært bærekraftig med sirkulær økonomi, ved å bruke overskuddsmasse fra steinindustrien.»

Så, enten du planlegger brygger, hage, eller annet, er Larvikittblokka det naturlige valget.

Spesialprodukter og Store Prosjekter

Larvikittblokka leverer trappetrinn med knekkekant, som gir samme estetiske utseende som muren. De har også levert «halvfabrikat» plater til regjeringskvartalet, brukt som heller og terrorsikringselementer.

En betydelig bragd som de er stolte av, inkluderer bidraget til Elverum Miljøpark, og samarbeidet med lokale entreprenører har resultert i støttemurer og skiller i nye hager.

Hage og biloppstillingsplass delt av med Larvikittblokka

Avslutningsvis

Larvikittblokka AS tilbyr førsteklasses natursteinprodukter som kombinerer estetikk, funksjonalitet og bærekraft. Med fokus på kvalitet, miljø og sikkerhet er de en ideell partner for ethvert bygg- eller anleggsprosjekt. Utforsk mer på nettsiden deres eller ta kontakt med Jan Henrik og Jon Arild i dag for å oppdage hvordan Larvikittblokka AS kan være den perfekte løsningen for ditt prosjekt.

Bilde serie under fra vår spennende dag hos Larvikittblokka. Bildene under er tatt av fotograf Mats Lønne og Larvikittblokka

TekstNevlunghavnLosen – Erik
Foto: Mats Lønne – Lønne Foto , -Og Larvikittblokka

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

 

Larvikittblokka
Del

Legg igjen kommentar