Oppsving i Søndersrød Hageby

Anne Beck smiler på verandaen på det nybygde feltet søndersrød svingen

Søndersrød Hageby endrer nå navn til Søndersrødsvingen. Navnet gir gode assosiasjoner. Vi kjenner allerede Spellemannssvingen og dessuten TV-serien Linus i Svingen. Nå blir det også oppsving i Søndersrød Hageby.

– Det er ennå noen leiligheter igjen. Dette sier Anne Beck, daglig leder i Malme Eiendomsutvikling. Beck forteller at det i utgangspunktet var meningen å være færre leiligheter, men etter ønske fra kommunen om å utnytte eiendommen i Helgeroa til fulle, har vi til slutt fått 10 eneboliger og 38 leiligheter. Innen disse er det igjen tre ulike størrelser å velge mellom og alle er lyse, enkle og lette å like.

Anne viser stolt frem noen av de fine leilighetene på Søndersrød Hageby i Helgeroa, som får ett oppsving i salget
Transparent: Leilighetene har åpne løsninger der stue og kjøkken er ett.

Sport og restitusjon

– Det var viktig for oss at de som flyttet inn tidlig ikke følte at de bodde på en byggeplass.

Slik forklarer Anne Beck de raske prosessene på stedet. Trinn 1 var klart i 2020 og trinn to er nettopp ferdigstilt. Dette betyr at nye beboere når som helst kan nyte vårsola på de nye terrassene sine. Noen har her også gått til anskaffelse av en praktisk pergola.

– Det kan jo bli litt vind her ute, innrømmer Beck, men skyter samtidig inn beliggenhetens sterke fordeler. – Det er kort vei til skole og butikk og på butikken ligger også lege, fysioterapaut, apotek, treningssenter, samt posthus, gave- og hundebutikk. Det er heller ikke langt til Bakeriet i Nevlunghavn hvor det er koselig cafe, frisør og en liten Gave & Interiørbutikk. Også må jeg få nevne brygga i Helgeroa og Nevlunghavn med sine tilbud.
Her ute har du alt du trenger smiler Anne.

Rett over gata er også Nesjarhallen og bak den igjen går stien gjennom skogen. Går du mot øst kommer du til Hummerbakken. Går du mot sør kommer du til familievennlige Omlidstranda. Hele veien til Stavern eller Nevlunghavn kan du følge den blåmerkede Kyststien.

Jørn Lier Horst har lagt fra seg en bok på nattbordet i Helgeroa
Forfatterbesøk: Denne leiligheten er møblert i takt med tiden. Til og med vår lokale krimforfatter Jørn Lier Horst er en naturlig del av interiøret.

Sin helt spesielle palett

Anne Beck blar raskt opp på Søndersrød Hageby prospektets kanskje mest innbydende sider som har fått overskriften «Kystlinjen, like fasinerende alle årstider». Beck peker spesielt på den korte avstanden til Norges største rullesteinssteinstrand Mølen som av UNESCO i 2008, ble kåret til Norges første geopark.

Kysten, havet og svabergene er elementer som er tatt opp i utformingen av interiør og leilighetenes tilpassede fargepallett. Stue og kjøkken er slått sammen og store vinduer, samt en dobbelt glassdør inn fra entreen gir et luftig inntrykk. Noen leiligheter har kun ett soverom, andre har to.

– Vi har valgt å legge det såkalte «masterrommet», det vil si det største soverommet, inn mot bakgården slik at dette er mest skjermet. Beck roser dette valget og benytter anledningen til å fremsnakke arkitektfirmaet PV fra Larvik.

Men der soverommene legges inn fra vei og trafikk, peker selvsagt terrassene ut mot annen bebyggelse og naboer. Enkelte enheter har også havgløtt eller også utsikt mot Helgerafjorden der Lifjell ligger som et Soria Moria mot den blå himmelen.

Her kan du nyte dagene om du er gammel eller småbarnsforeldre
Lett palett: Leilighetene har en egen palett tilpasset natur og kyst.

Hage i hver sving

Til fjellene er det knappe to timer med bil. Til strendene er det bare 10 minutter på sykkel.

«Lettvintlivet har aldri vært nærmere», står det å lese i prospektet. Anne Beck sier seg selvsagt enig. Hennes egentlige ønske var at stedet skulle få navnet Søndersrød Hageby, men på oppfordring fra Larvik kommune er nå adressen endret til det mer folkelige Søndersrødsvingen. Lekeplassen har kommet opp, hyggelige stier er etablert og om ikke lenge plantes både busker, trær og blomster.
Litt hage skal det bli – og Søndersrød Hageby i Helgeroa får et oppsving.

Alle leilighetene i Søndersrød Hageby i Helgeroa har fin utsikt og skjermet innsyn. Oppsving i salget kommer nå
Ute og inne: På Søndersrødsvingen i Helgeroa er det en sunn vekst, dette både når det kommer til inne- og utemiljø.

Ble du interessert? Kontakt Privatmegleren Larvik da vel! Tom Erik hjelper deg.
Helgeroa Hageby – Søndersrødsvingen Klikk på linken

Tekst: NevlunghavnLosen – Ført i penn av den Marte Østmoe
Foto: Marte Østmoe

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123.

Hvem er Malme Eiendomsutvikling

Utklipp fra nettsiden:
Malme Eiendomsutvikling AS utvikler og forvalter eiendommer på Sør-Østlandet. Vi tenker helhet i alt vi gjør, derfor er det er det viktig for oss å styre prosessene fra start til slutt. Vi plukker ut tomter med hjerte og utvikler hjem eller fritidsboliger med stor entusiasme.
Et hjem blir ikke et hjem hvis ikke alt henger sammen. Vi har jobbet med eiendom siden 1988 og for hvert år har vi lært og erfart. Alt tar vi med oss til beste for våre kunder.
Vi startet som H. Carlsen Eiendom, men vinteren 2018 fusjonerte vi inn Skagerak Eiendom, sammen ble vi Malme Eiendomsutvikling AS. Et navn som gjenspeiler kvalitet, kjernen, ryggraden eller essensen av nettopp det vi står for. I Malme bygger vi prosjekter som vi skal være stolte av i lang tid fremover, det krever kvalitet og det krever unike prosjekter.

Vår visjon
Vi skal bygge det lille ekstra gjennom smarte, moderne og unike boliger som det er godt å komme hjem til.

Malme Eiendomsutvikling logo som kjernen i ett tre, betyr kvalitet

Malme – den beste kvaliteten
Det betyr mye for oss å være Malme og med navnet bærer vi et stort ansvar. For Malme har nemlig en spesiell betydning. Malme er kjernen i furutreet, den mørkeste delen inne i stammen og den delen som utgjør den beste trekvaliteten. De beste malmfuruene vokser i høytliggende strøk hvor de utvikler seg sakte gjennom mange år. Det er disse trærne som får en stor kjerne av Malme. Det sier vel sitt at de eldste trebygningene i Norge og trolig verden er bygget i Malmfuru. Materialet i Urnes stavkirke ble hugget på 1100-tallet og kirken står nærmest ubehandlet den dag i dag. Hos oss er vi opptatt av å leve opp til navnet vårt.

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne