Nevlunghavna Marina

Nevlunghavn Marina

Alle mann til pumpene

Vi skal holde lave priser, det er oss!
På vannet i sommer? Criuse ute på fjorden? Brå himmel, blått hav? 
Da er det ok med drivstoff som holder grønne priser!
Ved de to pumpene på brygga i Nevlunghavn loves det drivstoff for kun småpenger. 
Etter dagens kurs er literprisen 7,99 for diesel og 14,99 for bensin. 
Han som nylig kjøpte rettighetene til de to pumpene, Kent Helge Markhus, lover at prisene, hele sommeren igjennom, skal ligge minst ei krone eller to under normalen. 
Og var det ikke naturlig å stoppe i Nevlunghavn før, ja så blir det i alle fall fristende nå. Ikke minst lønnsomt.
Tenker stort på små steder
Kent Helge Markhus kjøpte anlegget usett og bedyrer at investeringen ikke ble foretatt med det for øye å bli en riking. Selskapet hans Oljeleverandøren AS eier for tiden 20 anlegg. De to pumpene i Nevlunghavn er hans første investering utenfor Hordaland. I Nevlunghavn har han aldri vært, heller ikke i Vestfold. Men innkjøpet er likevel ingen useriøs impuls og for å holde prisene nede fraktes drivstoffet med egne tankbiler over fjellet fra Bergen og ned til Vestfolds kyst. Det er med andre ord ingenting å si på innsatsen. Kent Helge Markhus går inn for jobben med det største alvor.
Drivstoff som distriktspolitikk
Oljeleverandøren AS, Kent Helge Markhus i spissen, har i år ni ansatte. Deres nisje er å satse stort på tankanlegg på små steder. Investering i olje og drivstoff er på et vis Markhus form for distriktspolitikk. 
For som han sier; Når båtfolket tanker her, da stiger de gjerne også i land og legger fra seg noen kroner. 
Om Markhus selv vil ta båten bra hjemstedet Bergen og helt til Nevlunghavn, skal være uvisst. Men en ting er sikkert: Turen blir ikke dyr hvis han benytter sin egen bensin.
Vil du ha bedriftskort ta kontakt da vel