Havnadagen i Nevlunghavn – En tradisjon full av glede

Nevlunghavn Vel inviterer til en dag full av glede og aktiviteter på brygga, lørdag 13. juli fra kl. 12 til 15. Denne tradisjonsrike begivenheten har gledet både store og små i mange år, og i år blir intet unntak Havnadagen

Utstillere og Boder

På brygga vil det være flere utstillere som selger egenlagde produkter, perfekte for å finne unike gaver eller noe spesielt til deg selv. I tillegg vil det være noen uteboder ved bakeriet som tilbyr et variert utvalg av varer.

Basar og Lykkehjul

Ingen Havnadagen uten en god gammeldags basar! Her kan du kjøpe lodder og prøve lykken på lykkehjulet, med mange flotte gevinster i vente. Dette er alltid en stor suksess og en morsom aktivitet for hele familien.

Havnadagen blir presentert av leder og sekretær
MED SOMMER PÅ KAIA: Mette Kristine Sand og Hedvig Kroghsbøl er to av styremedlemmene i Velforeningen i Nevlunghavn. Arkivfoto:

Krabbefiske konkurranse

Dagens høydepunkt er krabbefiske konkurransen, spesielt for barna. Her kan alle de små vise sine krabbefiskeferdigheter og få en premie – is! Dette er en aktivitet som skaper mange smil og latter.

Bidra til Nærmiljøet

Alt overskudd fra Havnadagen går til trivsel og aktiviteter i nærmiljøet. Dette betyr at hver krone du bruker på Havna dagen går til en god sak, som kommer hele Nevlunghavn til gode. Sier mette fra Nevlunghavn Vel

Mette Kristine Sand forteller mer

For å få en grundigere innføring i hva Havnadagen vil by på, anbefales det å høre på YouTube-videoen med Mette Kristine Sand. Hun gir en detaljert forklaring og deler sin entusiasme for denne tradisjonen.

Møt opp på Havnadagen og bli med på en dag fylt med moro, samhold og gode minner. Vi sees på brygga i Nevlunghavn lørdag 13. juli!

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Tekst og Foto: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein

BRUNLANESLØPET 13.JULI

Påmelding til Brunlanesløpet

PÅMELDING HER

Del

Legg igjen kommentar