Gründer i Nevlunghavn tar skjønnhet på hjul

Dag  Håkestad Jensen, en lokal gründer fra Nevlunghavn, har lenge vært en ledende skikkelse innen hudpleie og kosmetiske behandlinger med sin bedrift, DaGa Estetisk. Nå har han tatt steget videre og bringer sine tjenester ut til folket på en helt ny måte – med en nyinnredet vogn som ruller gjennom Norges vakre landskap.

Fra Nevlunghavn til hele Norge

Dags mobile skjønnhetsklinikk er nå en realitet. Vognen, utstyrt med behandlingsstol, avanserte maskiner og et imponerende utvalg av oljer og kremer, lar Dag tilby sine populære behandlinger på ulike steder rundt om i Norge. «Jeg ønsket å gjøre hudpleie og kosmetiske behandlinger mer tilgjengelig for folk, uansett hvor de bor,» sier Dag.

Samarbeid med sine kunder

Prosjektet er et tett samarbeid med Dags mange trofaste kunder, som får muligheten til å vise frem sine klinikker i lokalsamfunn. Blant behandlingene som tilbys er HYDRAFACIAL Deluxe, som inkluderer dyprens, utsug av urenheter, plump, glød og helse for huden din, med synlige resultater umiddelbart etter første behandling!

Eksklusive produkter

DaGa tilbyr også produkter fra anerkjente merker som CIRCADIA, OBAGI, DR. NASSIF og MASQ. Disse høykvalitetsproduktene er tilgjengelige for kundene under roadtripen.

Viser merkene som brukes når kosmetiske behandling fungerer best

Første dag på Søndersrødtunet

Den første dagen av roadtripen fant sted på Søndersrødtunet i Helgeroa. En fornøyd kunde uttalte: «Dette var magisk, kjenn på denne huden min. Jeg har aldri hatt en så silkemyk hud.» Tilbakemeldingene har vært overveldende positive.

kosmetisk behandling i den nye vognen til DaGa estetisk

Neste stopp – Aker Brygge

Etter Helgeroa går turen videre til Aker Brygge i Oslo, deretter tilbake til Nevlunghavn ved bakeriet, før Tønsberg. Følg DaGa Estetisk på sosiale medier for oppdateringer og muligheten til å oppleve behandlingene selv.

Se vår YouTube-video!

Se vår YouTube-video hvor Dag og Andrine forteller mer om prosjektet. Andrine, utdannet sykepleier og kosmetisk sykepleier, er en viktig del av teamet hos DaGa Estetisk.

Om Andrine

Andrine er en viktig del av teamet hos DaGa Estetisk. Hun er utdannet sykepleier og kosmetisk sykepleier, og hennes faglige kompetanse bidrar til at kundene alltid får behandlinger av høyeste kvalitet. Andrine er lidenskapelig opptatt av hudpleie og estetiske behandlinger, og hun gleder seg til å møte nye kunder rundt om i Norge.

En Inspirerende Gründerhistorie

Dag har alltid vært lidenskapelig opptatt av hudpleie, og hans reise fra en lokal virksomhet i Nevlunghavn til en landsdekkende leverandør til klinikker er inspirerende. Besøk gjerne DaGa Estetisk på deres neste stopp og opplev hvorfor behandlingene er så ettertraktede.

Takk for praten – For mer informasjon, besøk eller kontakt direkte via DaGa Estetisk sine kanaler.

Dag en grûnder innen kosmetisk behandling

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Tekst og Foto: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein

Dag har vært aktiv friidrettsutøver i alle år, og anbefaler alle å delta på sommerens vakreste eventyr – Brunlanesløpet

Påmelding til Brunlanesløpet
D.D.E. til Helgeroa 18.juli
Del

Legg igjen kommentar