Tre legendariske band spiller på Bryggekanten i Helgeroa!

Hold på hatten, folkens! Onsdag 24. juli skjer det noe helt spesielt på Bryggekanten Restaurant og Bar i Helgeroa. Tre av de mest ikoniske bandene fra Vestfold på 60-, 70- og 80-tallet skal endelig spille sammen! Dette blir en kveld full av god musikk, latter og minner. Ja, det blir rett og slett en fest for alle som elsker musikk og gode historier.

Big Impress – Blues fra nordfylket

La oss starte med Big Impress fra Horten, kjent som «Bluesbandet fra nordfylket». Dette bandet ble Vestfoldmestere i både 1967 og 1969, og har holdt sammen som erteris siden da. De har ikke byttet ut en eneste bandmedlem – noe som er mer enn hva de fleste kan si om bikkjene sine.

Gitaristen Rune er en ekte Nevlunghavn-entusiast. For 35 år siden falt han pladask for Mette, og med på kjøpet fulgte Mettes kjærlighet til Nevlunghavn, hvor familien hennes har røtter. Los Kristensen, Mettes farfar, var en kjent figur i området. Senere kjøpte Rune og Mette en hytte her, og det er blitt et musikalsk mekka i seg selv.

Rune har noen skikkelige godbiter av noen gitarer på hytta, inkludert en original 1958 Gibson Les Paul som han sier «den er forsikret» med et lurt smil. Og som om ikke det var nok, er Mettes sønn, Morten, en del av det legendariske bandet Mayhem. Morten, som nå turnerer i USA og har vunnet to Spellemannpriser, har noen av sine gitarer trygt plassert på hytta. Det er klart det ikke er bare tull når du har en slik musikalsk familie!

Party – 80-tallets festligste hits

Fra Larvik kommer Party, bandet som har spesialisert seg på å bringe tilbake den herlige 80-tallsviben. Dette er gutta som vet hvordan de skal få folk ut på dansegulvet. Med neonfarger, puddelrock og fengende melodier vil de ta oss med tilbake til den tiden da håret var stort og skuldrene var enda større.

Back In Business – Alt du vil høre

Og så har vi Back In Business fra Sandefjord, bandet som spiller alt annet av populær musikk. Disse gutta vet virkelig hvordan de skal sette stemningen, og de har noe for enhver smak. Uansett om du vil danse, synge med, eller bare nyte musikken, har Back In Business det som skal til for å gi deg en uforglemmelig kveld.

Klar for en magisk kveld?

Så sett av datoen, onsdag 24. juli, og bli med på en magisk kveld på Bryggekanten Restaurant og Bar. Disse tre bandene har formet musikkmiljøet i Vestfold og har hver sin unike historie. Nå får vi muligheten til å oppleve dem sammen, og det kommer til å bli en kveld full av latter, dans og gode minner!

Kom og bli med på en musikalsk reise tilbake i tid, og nyt en kveld fylt med blues, rock og pop på sitt aller beste. Vi sees på Bryggekanten Restaurant og Bar i Helgeroa!

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Tekst og Foto: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein

Larvikittblokka
Del

Legg igjen kommentar