Velkommen til Nevlunghavn Brygge – En opplevelse som tar deg tilbake i tid

En sammenføring av historie og moderne komfort

Nevlunghavn Brygge er det nye driftsselskapet som har samlet de to perlene i Nevlunghavn, nemlig Nevlunghavn Gjestgiveri og Havna Fisk og Skalldyr. Denne sammenslåingen, som fant sted 1. mars i år, har skapt en enestående opplevelse for både dagsbesøkende og de som ønsker å overnatte.

Linda Schelander – En dyktig leder med en klar visjon: Bak suksessen til Nevlunghavn Brygge AS står Linda Schelander, en erfaren hotellleder som styrer virksomheten med en stødig hånd. Linda har klart å bevare sjarmen til det tradisjonelle badehotellet samtidig som hun har modernisert fasilitetene for å møte dagens krav til komfort og kvalitet.
Fiskebutikken på Nevlunghavn Brygge bugner av ferske varer
Ferskere får du det ikke: Anne Karin storkoser seg i fiskebutikken sammen med mannen sin Bjørn som er mangeårig fisker og spesialist på fersk fisk og skalldyr. Vil du ha makrellen filetert, klart til å legge rett i panna? Jada, Bjørn fikser det på noen få minutter.

En opplevelse for sansene

Vi sitter i komfortable rottingstoler med myke puter på verandaen, og nyter en deilig kaffe mens vi ser ut over brygga. Atmosfæren er levende med mange gjester som kommer for å nyte en utsøkt lunsj. Jens Kristian Berg, Linda’s mann, er stadig på farten mellom fiskebutikken og gjestgiveriet, hvor han henter fersk fisk og nykokte reker til de fornøyde gjestene.

Lokal Ungdom i Sving

De unge servitørene, som enten er lokale ungdommer eller tidligere badegjester, smiler fra øre til øre og ønsker nye gjester velkommen på en varm og hyggelig måte. Linda er stolt av sitt team.

«Dette er noen lokale ungdommer og ungdommer som har vært badegjester i Nevlunghavn siden de ble født, de er bare så gode.»

Linda

En unik opplevelse uansett lengde på oppholdet

Enten du er på dagstur eller planlegger en overnattingstur til Nevlunghavn, er opplevelsen like spesiell og unik. Gjestene blir godt ivaretatt, og det finnes mange tilbud som sykler til utlån, morgenbad og uforglemmelige opplevelser. «Tenk bare å våkne i disse omgivelsene til en magisk soloppgang, nyte frokosten og et morgenbad,» sier Linda. Hun tilbyr også piknikkurver som gjestene kan ta med seg på utflukt.

Utsikten fra rommene rett på Nevlunghavn Brygge

Her skal du fra du setter dine ben på trappa føle at du er kommet til et badehotell

Linda

Historiefortelling som binder fortid og nåtid sammen

Hver kveld, når middagen serveres, blir gjestene tatt med på en reise gjennom tidene med historiefortelling. Det skapes en parallell mellom livet på 1920- og 1930-tallet og nåtiden. Linda forsikrer, «Her skal du fra du setter dine ben på trappa føle at du er kommet til et badehotell.»

Nevlunghavn Brygge er mer enn bare et overnattingssted – det er en opplevelse som kombinerer historie, lokal kultur og moderne bekvemmeligheter. Velkommen til en reise tilbake i tid, samtidig som du nyter alle fordelene av nåtiden.

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Tekst og Foto: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein

Del

Legg igjen kommentar