D.D.E. på brygga i Helgeroa – Sommerens store høydepunkt!

D.D.E. forside

En milepæl for Next Event

Sommeren i Helgeroa når nye høyder når selveste D.D.E. entrer scenen på brygga 18. juli. Denne konserten markerer høydepunktet i jubileumsåret for Next Event, som feirer 10 år med suksessfulle arrangementer.

10 år med quiz og konserter

Next Event, startet av de lokale guttene Roy Christian Johansen, Anders Ridder-Nielsen og Espen Sannes, har i et tiår beriket lokalmiljøet med quizkvelder og konserter.

NextEvent guttene
De blide guttene som står bak NextEvent. Fra venstre Roy Christian, Anders og Espen – Foto: NextEvent

Hver tirsdag arrangerer de quiz på Helgeroa Marina, og 2 torsdager (11.juli og 1.august) er det quiz på Omlidkroken. I år gjenopptar de også QuizCruise, som finner sted mandag 22. juli i samarbeid med Helgeroa fergene. Dette populære arrangementet, tidligere holdt med båten «Modern», lover en hyggelig og morsom kveld på sjøen.

sommerens quiz program

Sommerens store begivenhet

Men ingenting slår spenningen rundt årets store begivenhet – konserten med Norges beste liveband, D.D.E. «rai rai siden 1992» Konserten er et nært samarbeid med Helgeroa Marina, som står for all servering denne kvelden. Billetter til denne fantastiske begivenheten kan kjøpes på ticketco.no. «Dørene» til konsertområdet åpner klokken 17.00, og det er forventet stor stemning med fest og moro.

D.D.E. til Helgeroa 18.juli

Lokal støtte og samarbeid

De lokale guttene skryter av støtten fra det lokale næringslivet, som gjennom kjøp av annonser bidrar til at suksessen kan gjentas år etter år. Dette samarbeidet sikrer at Next Event kan fortsette å arrangere slike høydepunkter for lokalsamfunnet.

En felles innsats

Helgeroa Båtforening bidrar som vanlig med rigging og nedrigging, og alle spisestedene i området setter stor pris på innsatsen til Next Event. Arrangementene tiltrekker seg mye folk, noe som gir god omsetning for alle i området.

Ser fremover

«Vi gleder oss like mye hvert eneste år. Det går ikke mange timene etter vi er ferdig med årets konsert før vi begynner å tenke på neste år,»

Roy Christian, Espen og Anders

Bli med på festen!

Så sett av 18. juli og bli med på sommerens største høydepunkt i Helgeroa. Med D.D.E på scenen, gode venner og herlig stemning, ligger alt til rette for en uforglemmelig kveld.

Gratulerer til Next Event med 10 år med fantastiske arrangementer! Vi ser frem til mange flere år med quiz, musikk og glede i Helgeroa.
Følg med på facebooksiden deres for oppdateringer om arrangementene

Se YouTube-filmen!

Se YouTube-filmen hvor Roy Christian og Anders forteller mer om jubileet og arrangementene. Husk å like, kommentere og trykke på knappen for å abonnere på kanalen vår!

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Tekst og Foto: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein

Del

Legg igjen kommentar