Mesterkokken Ken Andersen besøker Den Stolte Pølsemaker

Ken Andersen og Hans Ole Bergby er klare for grilling

Eksklusive smaksopplevelser og ny YouTube-film!

I dag, torsdag 18. juni, har Hans Ole Bergby, også kjent som Den Stolte Pølsemaker, hatt storfint besøk av den kjente Mesterkokken Ken Andersen fra Langesund. Ken har en imponerende karriere innen kokkefaget, og mange vil huske ham fra hans tid på Bagatelle, hvor han jobbet sammen med selveste Eivind Hellstrøm.

Nå jobber Ken som frilanskokk, og denne uken står grilling av Den Stolte Pølsemakers saftige hamburgere på menyen. Hamburgere som skal serveres med noen spennende nye smaker. Vi kan nevne rødvinsmør med en rik og deilig smak, og et kryddersmør med bacon, krydder og whisky, som smelter perfekt på toppen av hamburgeren mens den grilles. Dette lover en unik smaksopplevelse fra Mesterkokken for alle som får smake!

Det var lang kø ved grillen da Mesterkokken Ken var i sving hos Den Stolte Pølsemaker

Vi anbefaler å følge Den Stolte Pølsemaker på sosiale medier for å holde deg oppdatert på de nyeste produktene og tilbudene. Her får du kvalitetskjøtt som er riktig modnet. Besøk også den lille kjøttbutikken på Vallermyrene i Porsgrunn for å oppleve utvalget og kvaliteten selv.

I tillegg har vi satt sammen en YouTube-film som viser denne spennende dagen. Trykk på linken for å se filmen, og husk å trykke på liker, kommentere og abonnere for flere godsaker!

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Tekst og Foto: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein

Hans Ole Bergby Den Stolte Pølsemaker
LINK: Trykk på bildet for å komme rett på nettsiden til denne blide pølsemakeren
Del

Legg igjen kommentar