Erik her,  -i dag skal jeg dele noe helt spesielt på nevlunghavnlosen.no. Dette er faktisk første gangen jeg publiserer noe privat her, så håper dere koser dere like mye som jeg gjorde!

Ferie med Konemor og Foreldre

Jeg og konemor Anne fikk en fantastisk mulighet til å bli med mine herlige foreldre, Wenche og Arild, på ferie. Og gjett hvor? Til deres favorittsted på jord: Mallorca, og nærmere bestemt Marins Hotell – Cala Millor. La meg fortelle dere, det var helt magisk!

Marins Hotels

Mamma og Pappas Favorittsted

Mamma og pappa har frekventert dette hotellet siden 2006, tro det eller ei, hele 1 til 2 ganger i året. I mai tar de seg en uke, og i september slår de til med hele 4 uker. Snakk om dedikasjon! Og nå fikk vi lov å oppleve dette sammen med dem, 1 uke i ren luksus.

Marins Suites – Et Voksenparadis

Marins Hoteller består av 3 forskjellige hoteller, men det er Marins Suites som er deres faste tilholdssted. Dette hotellet er bare for voksne, så her er det ro, fred, og en atmosfære som får deg til å koble både kropp og sinn. Som de sier på nettsiden sin: «Et rom for å koble kropp og sinn». Vi fikk virkelig kjenne på det!

Uteområdet på Marins Hotels

En Uke med Nytelse

Hele uken sammen med de «gamle» var en ren nytelse. Når man har feriert på samme sted i så mange år, blir man jo kjent med folk. Og jada, vi hilste på hele hurven av deres ferievenner. Det var tydelig at de følte seg hjemme og hadde det veldig godt og trygt der.

Familien på Mallorca: Sonja, Alex og lille Noa har vært gode venner av Wenche og Arild siden før Noa ble født.

Fantastiske Måltider

Vi spiste ute på flere restauranter og deilige lunsjsteder, men de fleste middagene nøt vi på hotellet. Og maten der? Altså, fantastisk! Hver dag var det en ny og spennende buffet, og hver dag var den like god. Vi kunne ikke få nok, ihvertfall ikke jeg !

Mye god mat på ferie

Uforglemmelige Minner

Denne uken skal vi huske lenge. Så, til alle voksne der ute som vurderer en utenlandsferie – dette stedet er definitivt verdt å sjekke ut. Vi har fått minner for livet, og jeg er sikker på at dere vil gjøre det samme.

Takk for at dere leste, og håper dere får en like fin ferieopplevelse som vi hadde! Har laget en film dere kan få ett innblikk i hva dere kan vente dere.

Her har vi en hyggelig kveld med eieren av hotellene – Elena og Gabriel som selvfølgelig har blitt venner med mamma og pappa

Beste hilsener, Erik

Masse bilder:

Arild Thorstein (pappa) koser seg på Marins Hotels
Pappa koser seg hele dagen, her er han i sitt ess
Mamma og pappa tar seg en hvil på kanten
Elena er sjef
Elena er ikke bare hotelleier, hun har også sin egen lille gave og interiørbutikk, det falt i smak hos konemor Anne. Her ble det utvekslet mye. Skal ikke se bort fra at det blir noen nyheter av dette vennskapet
Det var kort vei til promenaden og stranden her
En hyggelig kveld med vertskapet
Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne