Esso Tankbil på landet
– og Esso Energi – sørger for at du får en produktiv sesong!

Med en varm vårbris og solen som titter frem, er det ingenting som kan stoppe våre hardtarbeidende bønder i deres travleste tid på året. Og heldigvis er Esso Energi der for å gjøre hverdagen deres litt enklere og mer effektiv

Bondens Støttespiller

Med en dedikert stab på 38 ansatte og hele 20 tankbiler, står Esso Energi klar til å være bondens fremste støttespiller. Uansett om det er snakk om å levere diesel for traktoren, smøreoljer for maskinene, eller det nyeste innen bio-drivstoff, er de alltid der for å sikre at bondens arbeid går smidig for seg.

Damene på kontoret ved tankbilen

Esso Energi tar stresset ut av våronna

I denne hektiske perioden er det ikke bare våren som spirer, men også Esso Energis vilje til å være til stede for bonden. Med rask og pålitelig levering av drivstoff og smøreoljer, tar de stresset ut av våronna og lar bonden fokusere på det de gjør best – å dyrke våre marker.

Fokus på kundetilfredshet

Esso Energi prioriterer ikke bare levering, men også kontinuerlig innovasjon. Med 28 drivstoffanlegg og det pågående skiftet til mer brukervennlige betalingsterminaler, er de alltid ett steg foran for å gjøre kundens hverdag enklere og mer effektiv.

Esso Energi Automat Stasjon

Arven og Utviklingen

Med Aud Fredriksen og hennes bror Johan Fredrik i spissen, er det ingen tvil om at Esso Energi er en kjent og kjær aktør i bransjen, ikke bare i Brunlanes og Larvik, men i hele vårt flotte distrikt.
Deres historie er en del av vår lokale arv, startet av Mauritz Fredriksen tilbake til 1930 i Nevlunghavn. Fra den spede begynnelsen som Norske Shell AS, har bedriften utviklet seg gjennom generasjonene. Fredrik Fredriksen tok over i 1966, og hans lidenskap for bransjen førte til ytterligere vekst da han kjøpte oljeavdelingen og bilparken til Peder Farmen AS i 1993.

Sprek og Engasjert

Selv etter Fredriksens pensjonering i 2001, fortsatte arven med hans barn ved roret. Og da de i 2013 utvidet nedslagsfeltet sitt ved å kjøpe oljeavdelingen og bilparken til Tønsberg Oljesenter AS, var det starten på en ny æra for bedriften.

Aud Fredriksen på kontoret hos Esso Energi

Vekst og Muligheter

I 2022 ble Vestfold oljesenter en del av Esso Energi, Et grep som har vist seg viktig og riktig for å kunne tilby kundene energien de trenger også i en fremtid hvor drivstoffet blir mer bærekraftig.
Med hver milepæl, hver generasjon, har Esso Energi vokst og tilpasset seg, alltid med øye for fremtiden og den stadig skiftende bransjen.
Med en stadig økende tilstedeværelse og flere oppkjøp landet rundt, er Esso Energi – NK Energi i ferd med å sette sitt preg på bransjen. Deres suksess skaper en sterk og bærekraftig fremtid.

Esso Energi har ett stort oljelager

Vårkampanje

Gjør deg klar for våronna med Esso Energi – din pålitelige partner for energiløsninger til landbruket. Utforsk kvalitetsprodukter, skreddersydde løsninger og førsteklasses service. Kontakt oss nå for å sikre stabil og presis leveranse gjennom hele sesongen! Les mer her

Med Esso Energi ved sin side kan bonden være trygg på at leveransene kommer med kvalitet og i tide. Esso Energi er en pålitelig partner som virkelig bryr seg om bondens suksess og sikrer at dere behov møtes.

Logo Esso Energi

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein
Foto: Esso Energi, NevlunghavnLosen og Lucky Studio – Renate Karlsen

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Del

Legg igjen kommentar