Eksklusivt tilbud til Nevlunghavnlosens lesere!

Oppgrader utendørsområdet ditt med Larvikittblokka!

Drømmer du om å forvandle utendørsområdet ditt til en imponerende oase? Larvikittblokka gir deg nå en unik sjanse til å gjøre drømmen til virkelighet med vårt spesialtilbud eksklusivt for Nevlunghavnlosen sine lesere.

Enten du planlegger å fornye hagen din, oppgradere oppkjørselen eller skape et vakkert uteområde, Larvikittblokka har det du trenger til fantastiske «Losen» priser. Våre blokker, hentet fra Tvedalen, kommer i ulike størrelser og gir et tidløst preg som vil heve estetikken til ethvert utendørsområde.

Nytt utendørsområdet med Larvikittblokka

Slik gjør du bruk av tilbudet

Kontakt Larvikittblokka og oppgi kampanjekode «Nevlunghavnlosen» for å dra nytte av de eksklusive rabattene. Vårt dedikerte team vil veilede deg gjennom valget av blokker som passer perfekt for ditt prosjekt.

Har du behov for partier med blokker til nedsatte priser eller andre sorteringer? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi tilbyr et bredt utvalg for enhver smak og budsjett.

Kontakt Larvikittblokka i dag

Send en e-post til post@larvikittblokka.no for å sikre deg dette eksklusive tilbudet. Vår vennlige kundeservice står klar til å hjelpe deg med å realisere din utendørsdrøm.

Lageret er bygd opp klart for å leveres til ditt nye utendørsområdet

Viktig informasjon

Dette spesialtilbudet gjelder ut april måned, med levering innen juli. Ikke gå glipp av denne sjansen til å transformere utendørsområdet ditt til et mesterverk av skjønnhet og funksjonalitet.

Ta det første skrittet mot et fornyet utemiljø med Larvikittblokka, og la oss være din partner på veien mot det utendørsområdet du alltid har drømt om.

utendørsområdet gjøres om til ett fint amfi
Larvikittblokka

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein
Foto: Larvikittblokka

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Del

Legg igjen kommentar