– Eller rettere sagt, Kjerringtanker på turné i Brunlanes!

Når en ellers så midtuke-fredelig bygd som Brunlanes, plutselig blir invadert av en toppblogger (eller rettere sagt, toppkjerringblogger), ja da kan det bare bety en ting – underholdning og blogginnlegg i fleng!

Det hele startet da jeg som elsker bygda mi og fremsnakker den i enhver anledning , Losen, bedre kjent som Erik, bestemte meg for å kaste ut en livline til den noe spesielle, men likevel elskelige toppbloggeren Brit Helen, alias Kjerringtanker. For å gjøre det hele enda mer spennende, ble også hennes kjære med, som hun bare kaller Gamle Gubben Grå, invitert med på reisen til solkystens perle – Brunlanes.

Kjeringas Gamle gubben grå
Kjerringa – Kjerringtanker tok med seg sin kjøre som hun kaller Gamle Gubben Grå på tur. Her spaserer han forran på tur til majestetiske Mølen

Eventyret i Nevlunghavn – Sol, tåke og latter i trange gater og majestetiske Mølen

Det virker som om våren ikke bare brakte sol og blomster, men også en kraftig dose av Kjerringtankers umiskjennelige humor og skråblikk på tilværelsen. Selv om Nevlunghavn ikke akkurat skinte i sol denne dagen, ble opplevelsene like strålende som om himmelen var blå og skyene formet som sjiraffer. En runde gjennom de trange gatene i Nevlunghavn, et besøk til majestetiske Mølen, og en avslutning i idylliske Stavern – ja, det var en dag fylt med eventyr og latter!

Det er noe helt spesielt med å se ens egen lille bygd gjennom andres øyne, spesielt når disse øynene tilhører ei kjerring med en blogg og et navn som kunne fått selv den barskeste sjøulk til å trekke på smilebåndet. Å kunne dele Brunlanes’ sjarm og skjønnhet med et større publikum gjennom Kjerringtankers fargerike fortellinger, er som å spre glede og latter til verden – ett blogginnlegg av gangen!

Så neste gang du tenker at livet i ei lita bygd kanskje ikke er så eventyrlig, bare husk på Kjerringtankers eventyr i Brunlanes. For når ei kjerring og hennes gamle gubben grå tar på seg turstøvlene og utforsker det ukjente, da er det ingen grenser for hva som kan skje – selv i tykk tåke!

Linker til innleggene som er lagt ut av kjerringtanker om turen til Brunlanes. -Og KJERRINGA ble faktisk litt forelska i stedet vårt, og vil nok ta turen igjen.
Nevlunghavn
Mølen
Stavern
LosenButikk

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein
Foto: Kjerringtanker

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en slant, Vipps te # 903318

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne