Festivalsommer i Brunlanes

En Festival av Kulturelle Opplevelser

Brunlanes sommerkalender er fullpakket med spennende arrangementer som vil glede både  lokalbefolkning og besøkende. Fra musikkfestivaler til historiske forestillinger, er det noe for enhver smak og interesse. Så sett av datoene, samle familie og venner, og nyt en sommer fylt med kulturelle opplevelser i vakre Brunlanes.

Jentene på Kyststien – En Feiring av Fellesskap og Natur

I 2006 startet en idé som en beskjeden sammenkomst av jenter på den vakre kyststien i Brunlanes. Noen år senere hadde «Jentene på Kyststien» blomstret til en årlig begivenhet som samler hundrevis av deltakere fra fjern og nær. Denne sommeren vil tusenvis av jenter igjen ta turen langs den 12 kilometer lange stien, fra Stavern til Anvik Gård. Med blåmerket sti som veiviser, tilbyr arrangementet ikke bare en fysisk utfordring, men også en mulighet til å nyte naturens skjønnhet og samvær med likesinnede. Ved Anvik Gård venter en nydelig rekebuffet, lokale utstillere og god «jente» musikk, alt til fordel for veldedighetsorganisasjonen «Gatefolket». Det er et arrangement som hyller både fellesskap og solidaritet, og som gir deltakerne en minneverdig opplevelse. Jenter sett av datoen 1.Juni, meld dere på.

Jentene på kystsien betyr sommer i Brunlanes

Soloppgangskonsert på Mølen – Magien av Musikalsk Harmoni

Mens solen kiler horisonten og maler Mølen kystpark i gylne farger, vil Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga fylle morgenen med lyden av sitt nyeste musikalske prosjekt. Den 20. juli inviteres publikum til en akustisk konsert som feirer deres siste album, «Langt heimafrå». Med Skagerak som bakteppe og en atmosfære fylt med musikalsk finesse, lover denne konserten å være en unik opplevelse for alle som deltar. Det er en sjelden mulighet til å oppleve to av Norges mest talentfulle artister dele sitt musikalske håndverk i et så unikt og naturskjønt miljø. Bilettbestilling

Sommer i Brunlanes med soloppgangskonsert på Mølen

Sommerfesten i Havna – Nostalgi og Nye Opplevelser

På Indre Havn Nevlunghavn kan publikum torsdag 25. juli forvente en feiring av norsk 90-talls-pop med Di Derre på scenen. Deres ikoniske sanger som «Jenter» og «Rumba med Gunn» vil fylle luften og få folk til å synge med i en nostalgisk reise gjennom norsk musikkhistorie. Men det er ikke bare Di Derre som vil stå på scenen denne kvelden; The Norwegian Soulband vil også bidra til å skape en uforglemmelig sommerfest. Med en blanding av gamle favoritter og nye opplevelser, vil Sommerfesten i Havna være et høydepunkt for både unge og gamle musikkelskere. Bilettbestilling

Sommerkonserten i Nevlunghavn

Brunlanes Coverband Festival – En Hyllest til Musikkens Mangfold

For de som elsker å synge med og danse til kjente låter, er Brunlanes Coverband Festival et must. Denne to-dagers festivalen, som finner sted i Nevlunghavn 28. – 29. juni, tilbyr en rekke konserter fra dyktige musikere som spiller alt fra rock til pop, og alt imellom. Med høy allsangfaktor og deilig mat og drikke, er dette en festival som garanterer sommerstemning og gode minner. Og for de som liker litt ekstra utfordring, arrangeres det også musikkbingo ledet av den kjente «quizvert»; Roy.
Dette er festivalen som vil teste både sangstemmen og kunnskapen til festivaldeltakerne. Bilettbestilling

Nesjarspelet – En Historisk og Hjertevarmende Forestilling

For de som er interessert i historie og teater, er Nesjarspelet et absolutt must-see arrangement. I jubileumsåret 2024 feirer de 10 år med en spektakulær forestilling kalt «Ask og Olavshjelmen», som forteller historien om Olav den Hellige og slaget ved Nesjar. Gjennom barnas og ungdommens tolkning av vikingtiden, får publikum et unikt innblikk i fortiden samtidig som de blir underholdt av dyktige skuespillere. Nesjarspelet er en feiring av lokalhistorie og kultur, og en påminnelse om viktigheten av å lære av fortiden mens vi ser frem mot fremtiden. Opplev denne forestillingen 25. og 26. mai på Fjæra Amfi på Værvågen like ved Mølen. For bilettbestilling følg med her

Nesjarspelet handler om slagene i Brunlanes

Bryggeslengen – Magiske Musikalske Øyeblikk i Solnedgangen

Sommeren blir magisk med «Bryggeslengen», arrangert av Helgeroa Marina og Next Event på brygga i Helgeroa. Mens solen går ned over havet, vil fantastiske musikere skape en stemningsfull atmosfære som vil ta pusten fra publikum. Dette er en kveld som lover fantastiske musikalske øyeblikk og minner for livet, og en perfekt avslutning på en sommerkveld.
Ti år`s jubileum med magiske kvelder og uforglemmelige øyeblikk! Det er ingen tvil om at Bryggeslengen, arrangert av det dynamiske teamet bak Next Event, har satt sitt preg på somrene i Helgeroa. I år, for å feire dette jubileet, har guttene bak Next Event lovet å slå skikkelig på «stortromma». Forvent deg en kveld som vil overgå alle tidligere arrangementer, med en lineup av musikere som vil få hjertene til å synge og føttene til å danse

Bryggeslangen i Helgeroa - Brunlanes

Følg med og få med deg sommerens «A-Liste» av Arrangementer!

Så hva venter du på? Sett på deg festskoene, finn frem kalenderen og marker av dagene for disse fantastiske arrangementene! Og husk, hvis du vil være den første til å få med deg de siste oppdateringene og sniktitte på hva som skjer bak kulissene, bør du absolutt følge arrangementenes Facebook-sider. Ja, vi vet at du allerede har åtte tusen andre ting som fyller feeden din, men la oss være ærlige – ingen av dem kan måle seg med en rekebuffet i solnedgangen eller en soloppgangskonsert på Mølen! Så klikk deg inn på linkene nedenfor, gi dem et «like» og bli med på moroa!

Linker her:
Jentene på kyststien – Facebook Jentene
Nevlunghavn Event – Facebook Konserter
Brunlanes Coverband Festival – Facebook Festival
Nesjar Spelet – Facebook Nesjarspelet
Next Event Helgeroa Facebook

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Camping i Brunlanes
Frokosten og lunsjen sikrer du her
Del

Legg igjen kommentar