Fra Idé til Fornøyd Kunde

Tine i kjedeuavhengig håndverk bedriften viser stolt frem tepper

Øya Interiør og Håndverk er selvstendig og kjedeuavhengig. Siden 2019 har Øya Interiør og Håndverk stolt vært en selvstendig og kjedeuavhengig håndverk bedrift, med fokus på å levere kvalitetstjenester innen interiør og håndverk.

Fra Idé til Ferdig Arbeid: En Helhetlig Opplevelse

Med en dedikert håndverksavdeling og erfarne interiørkonsulenter følger de kunden gjennom hele prosessen, fra idé til ferdig utført arbeid. Gratis hjemmebefaring, ideer, og veiledning om farge- og materialvalg gir kundene trygghet og inspirasjon.

Første møte med en kunde er ofte ved ide bordet

Erfarne og Dedikerte Teammedlemmer

Daglig leder Tine Rahbeck Flusund, med sin bakgrunn fra både offentlig og privat sektor, leder et team av erfarne interiørkonsulenter. Sammen med Hanne Gjøa Frostad og Maria Østby Sørensen, som har bred erfaring, deler de en lidenskap for sitt fag. Håndverksavdelingen, ledet av Stine Dalen, er kjent for sitt engasjement og faglige kompetanse.

Fokus på Kundetilfredshet og Ekstra Innsats

Øya Interiør og Håndverk setter kundetilfredshet i fokus. Alle ansatte, inkludert håndverkerne, er dedikert til å yte det lille ekstra for å sikre at kundene er fornøyde. Med så mange fagarbeidere er produktkunnskapen grundig og omfattende.

Lokal Selvstendig Sydame for Skreddersydde Gardiner

For å gi kundene enda mer personlig service, har de knyttet til seg en erfaren lokal sydame. Med lang erfaring tilpasser hun gardiner og annet etter kundens ønsker, for en skreddersydd opplevelse.

Trender og Populære Valg

Ifølge daglig leder Tine Rahbeck Flusund er tapet og tepper tilbake i vinden og har blitt betydelig forbedret de siste årene, med ny forskning støtter det også allergikere. Belegg er også populært igjen, og Øya Interiør og Håndverk er stolte av å holde seg oppdatert på de nyeste trendene.

Fordeler for Kundene og Planer for Fremtiden

For medlemmer av Labo tilbyr Øya Interiør og Håndverk faste Labo-rabatter.
Som forhandlere av Luxaflex solskjerming, tilbyr de gratis befaring og oppmåling, for å sikre riktige produkter og mål. Planene for 2024 inkluderer en oppussing av butikken på Torstrand med en utvidelse av gulvavdelingen.

Oppsummering

Øya Interiør og Håndverk er ikke bare en butikk; det er et dedikert team av fagfolk som elsker å følge kunden gjennom hele oppussingsprosessen. Med sin lidenskap for håndverket, personlig service og kunnskap om de nyeste trendene, er de klare til å gjøre ethvert prosjekt til en suksess. Start oppussingen med ideer fra denne trivelige butikken og opplev forskjellen.
Det vi kan fortelle dere som leser dette her….. Bruk tilbudskode LOSEN når du besøker denne herlige butikken og få gode rabatter!

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik Thorstein
Foto og film: Lucky Studio – Renate Karlsen

Om Du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Vil du følge NevlunghavnLosen-Erik Thorstein på YouTube? Klikk på denne linken og abonner

Tusen takk for en hyggelig dag hos dere Tine

Renate fra Lucky Studio som fotograf, Tine daglig leder Øya Håndverk og Interiør
og meg NevlunghavnLosen- Erik Thorstein

Kjedeuavhengig håndverk bedrift
Del

Legg igjen kommentar