Kontorpartner – Alt Til Kontoret, Og Mer!

Dagligleder i kontorpartner Porsgrunn

På den travle Vallermyrene, synlig fra veien inn til Porsgrunn, lyser de nye lokalene til Kontorpartner og Com2gether som et friskt pust i næringslivet. Vi satte oss ned med Daglig leder Petter Moen i Kontorpartner for å dykke inn i historien bak denne spennende flyttingen, og det viser seg at det er mye mer enn bare en adresseendring.

Kontorpartner, eid 50/50 av Petter Moen og Reidar Stavseth siden 2010, har nettopp flyttet til nye, moderne lokaler sammen med Com2gether, men det er mye mer som møter øyet enn bare skiltet på bygningen. Med 8 ansatte i Porsgrunn og 1 i Sandefjord, hvor de har et lokalt kontor, er Kontorpartner i vekst og endring.

Fra Printere til Alt til Kontoret – Kontorpartner i Vekst

Startet opprinnelig som eksperter på printere, har Kontorpartner utvidet sitt repertoar og tilbyr nå alt til kontoret. «Vi jobber med prosjekter, og det er veldig spennende og morsomt å se alt sys sammen, fra enkle kontorer til møterom. Vi tilbyr også støyabsorberende pynt som bidrar til bedre lydmiljø,» deler Petter Moen entusiastisk.

Innredet møterom med skjermer

Kaffekongene – Kontorpartner’s Suksess med Kaffe og Kaffemaskiner

Med en imponerende 7-8 tonn kaffe solgt årlig, viser Kontorpartner at de ikke bare er eksperter på kontorutstyr, men også på kaffe og kaffemaskiner. «Vi er store på kaffe, og det er en ekstra touch som våre kunder setter pris på,» smiler Moen.

Kaffemaskiner fra Kontorpartner

Virtuell Handel – Kontorpartners Ny Nettside

Selskapets nyeste bragd er lanseringen av den virtuelle nettsiden fra første halvår 2024. Nå kan kunder handle alt de trenger med et enkelt klikk. «Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for kundene våre,» legger Moen til.

Nye Lokaler, Nytt Kapittel – Kontorpartner på Vallermyrene

Men det er ikke bare i digitale rom Kontorpartner har vokst. Det nye bygget på Vallermyrene tilbyr ikke bare bedre synlighet, men også et større showroom og lager. «Lokasjonen er mye bedre, og showroomet gir oss muligheten til å vise frem vårt brede utvalg. Lageret er viktig for oss, spesielt med tanke på at møbler er blant våre raskest voksende produkter,» forklarer Moen.

Kontorparten nytt lokale

Bærekraftig Forretningspraksis – Leasing og Gjenbruk hos Kontorpartner

Selv om vi primært leverer i Vestfold og Telemark, så skjer også leveranser utover dette området via samarbeidspartnere. «Det er moro og viser at vi gjør noe riktig,» sier Petter Moen med et stort smil.

En imponerende detalj er at de fleste salgene blir finansiert gjennom leasingavtaler. Dette miljøvennlige alternativet gir ikke bare kundene fleksibilitet, men gir også Kontorpartner en sirkulær tilnærming. «Når leasingavtalen går ut, selger vi produktene som brukte til reduserte priser. Dette er vår måte å bidra til et mer bærekraftig forretningsmiljø på,» forklarer Moen.

Kopimaskiner fra Kontorpartner

Suksess i Pluss – Kontorpartner Gjennom Tidene

Petter Moen og Reidar Stavseth kan ikke bare skilte med vekst og et nytt bygg, men de kan også være stolte av å ha gått i pluss gjennom alle disse årene. Dette beviser ikke bare deres forretningsdyktighet, men også deres engasjement for å tilby kundene det beste.

Nevlunghavnlosen og fotograf Mats Lønne takker Kontorpartner for en fantastisk hyggelig dag. Hvis du vurderer å fornye kontoret ditt, er Kontorpartner definitivt verdt å sjekke ut.

Kontorpartner
Kasseløsning
Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne