Smakfulle triumfer i Brunlanes

Lokale bedrifter hever seg til gullstandard under årets NM i kjøttprodukter. Brunlanes’ kulinariske stjerne skinner igjen som to lokale bedrifter, Bjerke og Meny Søndersrød, tar hjem medaljer i den prestisjefylte NM i kjøttprodukter. Denne kulinariske festen har satt Brunlanes på kartet som et knutepunkt for gastronomisk kreativitet, med dedikerte produsenter som feirer triumfer og høster anerkjennelse fra kjøttbransjens fremste eksperter.

Bjerke feirer GULL-medalje i NM i kjøttprodukter

Bjerke, i Helgeroa, kan nå smykke seg med en velfortjent GULL-medalje for sin grove ovnsbakte leverpostei. Denne delikatessen, laget utelukkende med norske råvarer på en gammel Dansk oppskrift og stekt i en spesiell grillovn for å få den perfekte skorpa, bærer stolt «NYT Norge»-merket som et symbol på dedikasjonen til kvalitet og bruk av norske råvarer. GULL-medaljen er ikke bare en ære for Bjerke, men også en anerkjennelse av deres bidrag til å fremme lokal produksjon og kvalitet.

Kjetil viser stolt frem gullmedalje vinneren i NM i kjøttprodukter
DagligLeder hos Bjerke, Kjetil Olsen er super stolt av å få denne utmerkelsen for deres Grove Ovnsbakte Leverpostei, han legger til at denne er like god «lun» som kald på skiva.
Foto: Mats Lønne – Lønne Foto

Meny Søndersrød sikrer BRONSJE-medalje og stolt ferskvaresjef

Samtidig har Meny Søndersrød sikret seg BRONSJE-medalje i NM i kjøttprodukter for sin mesterlig produserte roastbiff. Dommerne anerkjente ikke bare det pent utførte håndarbeidet, men også bruken av en egen krydderblanding og viktigst av alt, førsteklasses norske kvalitetsråvarer. Ferskvaresjefen, Espen Christansen, stråler av stolthet når han deler hemmelighetene bak den prisbelønte roastbiffen.
Under besøket viser han også frem et annet lokalt mesterverk de lager selv – årets Julesylte. Dette viser ikke bare mangfoldet av lokale smaker i Brunlanes, men også engasjementet for å bevare og videreføre tradisjonelle håndverkstradisjoner.

Ferskvaresjefen hos Meny Søndersrød viser stolt frem Bronsje vinneren i NM i kjøttprodukter
Ferskvaresjef Espen Christansen viser stolt frem Roastbiffen som sikret Bronsjemedaljen i årets NM-Kjøttprodukter. Foto: Mats Lønne – Lønne Foto

Brunlanes som kulinarisk knutepunkt

Dette medaljedrysset er ikke bare en seier for de respektive bedriftene, men også en bekreftelse på Brunlanes som et kulinarisk knutepunkt. Her skaper dedikasjonen til kvalitet og lokale råvarer smakfulle triumfer som gir lokalsamfunnet grunn til stolthet og glede. Disse prisene gir også næring til Brunlanes’ rykte som en region der gastronomi og håndverk går hånd i hånd, og hvor lokale bedrifter er sterke ambassadører for norsk matkultur. Med disse triumfene i bakhodet, ser fremtiden lys ut for Brunlanes som et kulinarisk kraftsenter i Norge.

Her viser Bjerke og Meny Søndersrød stolt frem sine medaljevinnere fra NM i kjøttprodukter
Stolte sjefer som viser frem sine medaljevinnere. Foto: Mats Lønne – Lønne Studio

Les også tidligere skrevet artikkel om Bjerke her

Link til Meny

Link til Resultater NM-Kjøttprodukter

TekstNevlunghavnLosen – Erik
Foto: Mats Lønne – Lønne Foto

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne