Magisk Familieglede på Nevlunghavn Gjestgiveri

Familiejulebord Nevlunghavn Gjestgiveri, Linda gleder seg

Snøfnuggene danser i vinterluften, og Nevlunghavn Gjestgiveri forbereder seg på å ønske gjester velkommen til en uforglemmelig dag med familiehygge og julestemning. Søndag 3. desember er datoen du ikke vil gå glipp av, da Nevlunghavn Gjestgiveri åpner dørene for sitt etterlengtede familie julebord arrangement.

Julemagi fra Kl. 13 til 17

Gjestgiveriets nyutnevnte daglig leder, Linda Schelander, tidligere hotellsjef ved Farris Bad, er ivrig etter å sette sitt preg på denne hjertevarmende begivenheten. Fra klokken 13 til 17 vil gjestene kunne nyte et overdådig familiejulebord på Nevlunghavn Gjestgiveri, kuratert av den erfarne kokken Michael, kjærlig kalt «Svensken». Her loves det ikke bare deilige julegodbiter, men også den tradisjonelle lutefisken som vil friste smaksløkene.

Dekket bord for lutefisk aften på fredag før Familiejulebord Nevlunghavn Gjestgiveri

Familieglede og Aktiviteter for Barna

Linda håper på å fylle lokalet med latter og glede fra barnefamilier. For de små er det lagt til rette med aktiviteter i Kaja-stua, og ingen ringere enn Nissen selv vil stikke innom for å spre litt ekstra magi til alle på familiejulebord Nevlunghavn Gjestgiveri.

Treet er ferdig pyntet

Julegrana Tenningsceremoni og Pubkveld

Klokken 17 vil opplevelsen fortsette utendørs når julegrana tennes på brygga. Pepperkaker og varm gløgg blir servert, og det blir et fantastisk skue for store og små.
Etter at julegrana kaster sitt varme lys over Nevlunghavn, åpner dørene for en koselig pubkveld med deilige snacks – en perfekt avslutning på en magisk dag.

Nissene er klare til Familiejulebord Nevlunghavn Gjestgiveri

Glimt av Fremtiden og Offisiell Åpning i 2024

Selv om gjestgiveriets offisielle åpning ikke er før til påsken i 2024, avslører den blide hotellsjefen at det allerede nå jobbes på spreng med å gjøre alt klart. Interiøret tar form, og de ser frem til å ønske gjester velkommen igjen. En eventyrrik arrangementskalender for kommende måneder er også under utarbeidelse, med målet om å tilby minst ett spennende arrangement i måneden, og kanskje enda flere om sommeren.

Book Ditt Bord Nå!

Vil du sikre deg en plass ved det festlige bordet? Send en e-post til booking@nevlunghavn-gjestgiveri.no eller ring Linda direkte på 40106652.

Nevlunghavn Gjestgiveri ser frem til å dele julemagien med dere alle!

Så, gjør deg klar for en dag fylt med glede, smakfulle opplevelser og magiske øyeblikk. Nevlunghavn Gjestgiveri står klare til å skape minner for livet denne førstkommende søndagen. Velkommen til en eventyrlig start på adventstiden!

Tekst & Foto: NevlunghavnLosen – Erik

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te # 903318

Losen Takker Noen av sine annonsører !

Kasseløsning
Larvikittblokka
Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne