Butikken og Nettbutikken som Sprer Glede og Unike Gaver i Nevlunghavn

Velkommen til hjertet av Nevlunghavn, der Anne driver den sjarmerende LosenButikk – en gave- og interiørbutikk som har blitt en lokal favoritt. La oss utforske hva som gjør LosenButikk til det glade stedet for gaver og interiør!

Anne Slettebakken Thorstein sprer glede i sin lille gave & interiørbutikk i Nevlunghavn - LosenButikk

Damenes Aften – Elin Ørjasæter Tar Styringen!

Neste arrangementet Anne nå gleder seg til er «Damenes Aften» (17. november kl 18.00) lover å være en uforglemmelig opplevelse. Den anerkjente Elin Ørjasæter vil levere et morsomt og inspirerende foredrag for damene. Plassene fylles raskt opp, så vær sikker på å melde deg på ved å sende en sms til 48450990. Det blir en kveld med latter, god stemning og eksklusive tilbud!

Elin Ørjasæter kommer til LosenButikk i Nevlunghavn

LosenVenn – Oppdag Hemmelighetene!

Anne ønsker deg velkommen til å bli en LosenVenn – et eksklusivt fellesskap av lojale kunder. Besøk losenbutikk.no og oppdag hemmelighetene bak LosenVenn, hvor glede og fordeler venter på deg!

Julebutikkåpningen – En Magisk Start på Sesongen!

Den nylige Julebutikkåpningen var intet mindre enn magisk. Gjester ble møtt med fantastiske tilbud, god mat og drikke, og en stemning som satte alle i julestemning. Butikken er nå fylt med unike julegaver og dekorasjoner som vil glede enhver sjel.

Anne, hjertet og hjernen bak LosenButikk, ønsker å gjøre din julehøytid enda mer spesiell ved å introdusere eksklusive gavealternativer for bedrifter.

Pynt i fra gulv til tak i Losenbutikk

Enkelt og Unikt for Bedriftlederne

Og det blir bare bedre! Anne, hjertet og hjernen bak LosenButikk, ønsker å gjøre din julehøytid enda mer spesiell ved å videreføre fjorårets suksess med eksklusive gavealternativer for bedrifter.

LosenButikk har nøye kuraterte gaver som vil glede ansatte, takke kunder, og imponere forretningsforbindelser. Fra delikate interiørprodukter til smakfulle godbiter, har Anne håndplukket et utvalg av unike og minneverdige gaver som vil sette en personlig touch på din bedrifts julegaveliste.

Utforsk det brede utvalget av bedriftsgaver som LosenButikk har å tilby, og la julehøytiden være en tid for å spre glede, takknemlighet og god smak i din bedrift.

Ta turen eller ring Anne på tlf 48450990 for å utforske disse fine bedriftsgavealternativene.
Gi gaven av omtanke og stil med LosenButikk!

Bedriftgave fra Losenbutikk

LosenButikk – Mer enn en Butikk, En Opplevelse

Anne og hennes dedikerte team ønsker deg velkommen til LosenButikk, som ikke bare er en butikk, men en opplevelse. Åpent fra onsdag til søndag kl. 11 til 16, og ellers når lyset er på i butikken, er dette stedet der vennskap blomstrer, og smil er alltid inkludert.

Spre Gleden med LosenButikk på Jobben!

LosenButikk planlegger nå å spre gleden til arbeidsplassen din. Snart vil de inngå et spennende samarbeid med bedrifter for å tilby unik dekor og pynt til kontoret. Forvandle arbeidsplassen til et sted med personlighet og sjarm!

Utforsk Alt Under Ett Tak

Enten det er norske godbiter, italienske delikatesser, stemningsfulle stearinlys eller deilige tekstiler, har LosenButikk alt du trenger for å gi liv til hjemmet ditt. Besøk dem vegg i vegg med bakeriet i Nevlunghavn for en hyggelig handel og prat.

«Kom som en gjest – Reis som en venn! LosenButikk.
Anne og hennes team ser frem til å dele smil og gode minner med deg!

Besøk losenbutikk.no for en smakebit av det som venter!

Vi sees i LosenButikk!

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik
Foto: Anne og Renate Karlsen – KarlsenCreatives

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123

Malermester i Brunlanes
Vil du melde deg på Damenes Aften? Send en SMS til 48450990
Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne