TV-aksjonen 22. oktober – Årets Viktigste Søndagstur!

Redd Barna Tv-Aksjonen 2023

Å gå for en god sak: TV-aksjonen støtter Redd Barnas arbeid
I en verden preget av konflikter og uro, er det lett å glemme de mest sårbare menneskene av samfunnet vårt – barna. Men takket være TV-aksjonen 2023, som går til støtte for Redd Barnas arbeid, har vi alle en mulighet til å gjøre en forskjell.

En Invitasjon til Fellesskap og Handling

Søndag 22. oktober, klokken 15, inviteres du til å bli med på årets viktigste søndagstur på Ytre Neset i Brunlanes. Oppmøte skjer ved Berg arbeidskirke, et symbol på samling og samarbeid for en verdig sak.

Bli en Del av Dette Hjertevarme Initiativet

Med smilende ansikter og stor entusiasme ønsker arrangørene deg velkommen til å bli en del av dette hjertevarme initiativet. For å delta, kan du kontakte Vidar Bjørnø Byholt ved å trykke på nummeret så sender du en sms til mobilnummeret 45248510

Tv-aksjonenSammen kan vi Gjøre en Forskjell

Men det er ikke bare individuelle deltakere som oppfordres til å delta. Lokale lag og foreninger har også sjansen til å bidra til denne livsviktige innsamlingen. Trenger dere bøsser eller informasjon om Vipps-nummeret, er det bare å ta kontakt.

Mer enn Tv-aksjonen: Fellesskap og Solidaritet

Denne søndagsturen er imidlertid mye mer enn bare en innsamlingsaksjon. Det er en anledning til å samle lokalsamfunnet, og skape et bånd av fellesskap for en høyere hensikt. Før og etter turen kan deltakerne glede seg til velsmakende kaffe og herlige vaffler.

Vaffel og kaffe hører med, når en har det hyggelig

Solidaritet og Medmenneskelighet i Praksis

TV-aksjonen er en mulighet til å vise solidaritet og medmenneskelighet. Gjennom å delta i årets viktigste søndagstur, kan vi hjelpe de som trenger det mest. La oss gå sammen, som naboer, venner og medmennesker, for å støtte Redd Barnas arbeid og sørge for at barn over hele verden får en sjanse til en bedre fremtid.

Tv-Aksjonen 2023 Redd Barna

Din Invitasjon til Globalt Fellesskap

Søndag 22. oktober blir dagen hvor vårt lokalsamfunn i Brunlanes blir en del av noe større, et globalt fellesskap som er en styrke for håp og endring.

La Datoen Bli Markert – Sammen for Barna

Så, merk deg datoen, inviter dine nærmeste, og vær med på årets TV-aksjon. La oss sammen skape et minneverdig øyeblikk og bidra til å forme en bedre verden for de mest sårbare – våre barn. 🤩🤩

Ta godt imot årets bøssebærere som går for Tv-aksjonen

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik
Foto: Tv-aksjonen og Losen

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123

Del

Legg igjen kommentar