Spilleglede i Brunlanes

Bildet fra 50 års Jubileumet til Berg Skolekorps

I hjertet av vakre Brunlanes har et lite, men hjertevarmt korps satt melodiske spor i samfunnet i årevis – velkommen til Berg Skolekorps! Selv om korpset har vært en skatt i lokalsamfunnet, har det nylig møtt noen utfordringer med rekruttering. Men frykt ikke, for Silje Sørlie Holhjem, en sann musikkentusiast og veteran i Berg Skolekorps, har tatt opp stafettpinnen for å bevare korpsets livlige toner. Hun har med seg våre dyktige dirigenter Hedvig Krogsbøl og Øyvind Henrik Nilssen for å skape en eksplosjon av musikalsk glede i hele Brunlanes!

Generasjonskorps – En Idé Tar Form

Generasjonskorps var en idé fra dirigent Hedvig Krogsbøl etter mange samtaler i korpsmiljøet om hvordan de kan få opp rekrutteringen av skolebarn igjen. Med Hedvig Krogsbøl og Øyvind Henrik Nilssen som fortsatt vil være våre dirigenter, har vi satt kursen mot en lysere musikalsk fremtid for Berg Skolekorps.

Beskrivelse om hvorfor Berg Skolekorps er en glede

En Musikkentusiastens Historie

Silje Sørlie Holhjem har en hjertevarmende historie med Berg Skolekorps. Hun ble en del av korpset som ung og har aldri sluppet taket i musikken eller det fantastiske fellesskapet det skaper. Når vi møter Silje, skinner gleden og lidenskapen hennes for musikken og samfunnet rundt henne som en sol.

«Korpset har alltid vært en viktig del av mitt liv,» stråler Silje. «Det har gitt meg fantastiske minner og en følelse av fellesskap som jeg ønsker å dele med alle i Brunlanes!»

Men, som Silje forklarer, har Berg Skolekorps nylig møtt noen utfordringer med et fallende antall musikanter. For å imøtekomme denne utfordringen og sikre at korpsets musikk fortsetter å danse i luften, har Silje og hennes strålende team lansert en spennende idé – generasjonskorpset!

Informasjonsmøte og Fellesskap

Silje og teamet hennes ønsker å invitere alle som har en kjærlighet for musikk og et hjerte som banker for Brunlanes til et informasjonsmøte som vil finne sted mandag 18. september 2023, kl. 19.45 i den gamle gymsalen. Hvis du ikke kan komme, oppfordrer de deg til å sende en melding for mer informasjon.

Ingen Aldersgrense for Musikk

Det spiller ingen rolle hvor gammel du er, for musikken har ingen aldersgrense! De har instrumenter til utlån og vil tilby oppfriskningskurs for de som trenger det. Å bli med i dette prosjektet er ikke bare en sjanse til å lære musikk eller gjenoppdage den, det er også en mulighet til å bli en del av et hjertevarmt samfunn av musikkelskere.

Silje avslutter med en sprut av glede: «Dette året er virkelig spesielt for korpsets fremtid! Her blir det mye latter, glede, og selvfølgelig, fantastisk musikk!»

Berg Skolekorps spiller utenfor søbakken på 17.mai

Silje Sørlie Holhjem, sammen med Hedvig Krogsbøl og Øyvind Henrik Nilssen, har tent opp Brunlanes med en musikalsk gnist, og de håper at du vil bli med dem på denne fargerike reisen for å bevare og styrke Berg Skolekorps. Sammen kan vi spre smil og musikk som aldri før!

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik
Foto: Jubileumsbilde Caroline Omlid, Korpsbilder Silje Sørlie Holhjem

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne