Høstens Ankomst:Velkommen til September!

Når kalenderen blar over til september, er det som om høsten kommer snikende inn på tåspissene. Sommeren er ikke helt ferdig med oss ennå, men høstens skrudde humør og farger begynner å gjøre seg gjeldende. Det er som å hilse på en gammel venn med en ny frisyre – kjent, men likevel forfriskende annerledes.

Høstens Maleri

Så, hva skjer på den første dagen i høstmåneden? Vel, for det første, ta deg en titt ut av vinduet. Er det fortsatt sommervarme? Grattis, du har vunnet i høstlotteriet! Det betyr at det er tid for fine turer og utendørs eventyr. Og for de som elsker å nyte naturens skjønnhet, er Mølen nå enda vakrere enn noen gang. Den storslåtte blandingen av høstfarger og grå stein ved havet er som et Picasso-maleri i seg selv.

magiske farger om høsten. Høstens Skjønnhet og Opplevelser i Brunlanes.

Mer enn et Sted

Og hva med Helgeroa? Marinaen – bygdas bistro. Dette stedet serverer ikke bare fantastisk god mat og atmosfære, men disker opp noen av de mest fantastiske høstsolnedgangene du noensinne vil se ved brygga. Det er som om himmelen selv har satt opp en fargesymfoni som en del av høstens show. Så, finn deg en god utsiktsbenk, ta med popcorn (eller hva du nå foretrekker) og nyt showet!

Høstens Skattekiste

Hvis du foretrekker en avslappende høstopplevelse, så er Brunlanes stedet for deg. Ta en stille og rolig tur gjennom skogen eller langs kysten. Men her er greia – det er også en tid for god mat og shopping! Våre lokale spisesteder og butikker er åpne hele året og serverer deilige retter og flotte varer. Husk det er ikke bare de mest populære rekesmørbrødene baker’n i havna serverer, her kan du allerede bestille din kransekake til Jul, eller den du bare vil ha i fryser’n utover høsten. For hvem sier at kransekake bare er til Jul?

For de som har en tendens til å skjemme bort hjemmet sitt, er Anne i LosenButikk klar til å hjelpe deg med å gi ditt sted en liten høstoppgradering. Hun har et utvalg som kan få selv det mest kresne interiøret til å juble!

Sola sknner over fjorden det er en av høsten skjønnhet

Hjem for Høsteventyr

Og hvis du har en tendens til å overnatte i trivelig atmosfære, trenger du ikke lete lenger. Nevlunghavn Gjestgiveri er stedet du vil være. De vil sørge for at du føler deg hjemme, selv om du er langt fra ditt eget kjøkken. Og hvem vet, kanskje du til og med møter noen flere hyggelige mennesker som blir dine nye venner!

Velkommen til September – Høstens Skjønnhet

Så, la oss ta imot september med åpne armer og et smil på leppene. Høsten er her for å gi oss nye eventyr og opplevelser, og den første dagen i denne magiske måneden er bare begynnelsen. Så, hopp og vær glad, se på den vakre høstsolen, og la eventyret begynne!
Snart er det håmmærfiske (hummerfiske)

Linker til de som er nevnt i teksten:
Mølen
Marinaen – bygdas bistro
Baker’n i havna
LosenButikk – Facebook og instagram finner du på nettsiden
Nevlunghavn Gjestgiveri – Facebook og instagram finner du på nettsiden

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123.

Tekst: NevlunghavnLosen – Erik T
Foto: Gro RiisDel

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne