Regatta Sommerturné 2023 starter i Nevlunghavn

Mannskapet på årets sommerturné

– Sjekk din redningsvest og bli med på Sjømpions League!

Regatta setter seil på sin årlige sommerturné for å sikre tryggheten til sjøelskere langs kysten. Målet deres denne sesongen er å sjekke minst 1000 redningsvester. Selv før turnéen har begynt, har de allerede sjekket 258 vester sammen med Norges befolkning. Denne gledelige nyheten blir nå delt med entusiasme.

Regatta båten styres med stødig hånd av Sondre Aakre
Bedrift og båt styres med stødig hånd: Harald Aakre, yngste sønn i familiebedriften Aalesund Protective Wear AS, som blant annet eier merkevaren Regatta, tester båten før en ny sesong.

Få hjelp til å sjekke vesten

Sommeren er høysesongen for sjølivet, og Regatta ønsker at alle skal kunne nyte feriedagene langs kysten med trygghet. Derfor legger de nok en gang ut på sommerturné langs Sør- og Østlandet.

Fra 8. til 22. juli vil Regattas mannskap besøke populære ferieperler langs kysten og tilby gratis sjekk av redningsvester. Ved noen steder vil de delta på spesifikke arrangementer, mens ved andre steder vil de sette opp en kontrollstasjon ved bryggen. I tillegg tilbys det også muligheten til å kjøpe reservedeler, som for eksempel cellulosetabletter eller Co2-sylindere, dersom det er behov for å bytte ut noen komponenter. De som sjekker redningsvesten sin hos Regatta vil også få med seg en gratis SafeLock, med mindre de allerede har tilsvarende komponenter i vesten fra før. SafeLock er en innovativ sylindersikring som nylig ble lansert i nettbutikken.

Regatta sine vester er i verdenseliten når det gjelder kvalitet

Bli med i Regatta – Sjekk vesten-konkurranser

Ved å registrere sjekken av redningsvesten hjemme via skjemaet på forsiden av regatta.no, kan man også delta i trekningen av flyte- og redningsutstyr til en verdi av 5000 kr.

Hvis man velger å møte opp ved Regattabåten for å sjekke redningsvesten, får man også muligheten til å delta i trekningen av en Suzumar gummibåt og redningsvester til hele familien.

Sommerturnéen til Regatta starter i år i Nevlunghavn, før den går videre til Tønsberg og deretter til Valle. Deretter vil de besøke flere havner på vei til Mandal, som er siste stopp på turnéen. Ønsker du å vite når de er i nærheten av deg? Se reiseruten deres HER

Regatta sommerturné 2023 båt med mannskap

Regatta Sjømpions League

Regatta har også gitt årets høysesong for sjølivet et eget navn – Sjømpions League. Uansett om du er en erfaren båtentusiast, skal prøve padling for første gang eller planlegger å nyte solnedgangen fra et svaberg, krever alle situasjoner litt forberedelser. Regatta stiller gjerne opp som støtteapparat, og de har samlet gode råd om alt fra sjøvettregler og sjekk av redningsvester til hvordan man rigger mannskapet.

Så langt i år har Regatta sjekket en imponerende mengde vester. 258 redningsvester har allerede blitt kontrollert sammen med Norges befolkning, selv før turnéen har begynt. De ønsker imidlertid å sjekke enda flere vester i år. Hvis du ikke har kontrollert din egen redningsvest ennå, kan du enkelt følge deres guide til sjekk av flyte- og redningsvester

Bli med og sikre deg en trygg sommer på sjøen. Møt opp og få sjekket din redningsvest hos Regatta Båten.

Mannskapet på årets sommerturné

Tekst: NevlunghavnLosen 
Foto: 
Aalesund Protective Wear AS

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123.

Del

Legg igjen kommentar