En Drømmeoppfyllelse ved Rekefabrikken Nevlunghavn

Oppdatert versjon:

Galleri Art Design sier her «Det er en glede og en ære å fortelle at vi, i nært og godt samarbeid med Ari Behns arvinger, avholder «Ari Behn Kunstutstilling» i Galleri Rekefabrikken helgen som kommer, 9-11 juni.   Lørdag kommer Aris bror, Espen Mikael Behn, til Rekefabrikken, som representant fra familien.  Espen snakker gjerne med de fremmøtte om både kunsten og om Ari.  Både broren Espen og søsteren Anja sier at de fortsatt er tre søsken, de har storebror Ari med seg i tankene hver eneste dag.» 

salgsplakat med ari behn og noen av hans verk som skal stilles ut på Rekefabrikken Nevlunghavn

Prisene er satt

Dette er en salgsutstilling, hvor det fortsatt er mulig å kjøpe de motivene som er igjen av Aris kunst.  Dette er trolig den siste, eller nest siste, Ari Behn-utstillingen i historien.  

Vi selger trykkene både med og uten ramme, og det helt spesielle er at du får kjøpt Ari Behn-kunsten til den opprinnelige prisen, den prisen vi avtalte med Ari for lenge siden (kr 3000 og 6000 + 5% bkh-avgift u/ramme).   Nå selger vi «restopplaget» etter Ari på vegne av hans arvinger.  Det er 20 motiv igjen av Aris kunst, og det er mer enn ett igjen av hvert.

Sjarmen trekker

I vår sjarmerende lille bygd Nevlunghavn skjer det store ting i kunstverdenen. Berit Østby, en engasjert kvinne med en lidenskap for kunst og design, gallerimedarbeider i det velrenommerte Galleri Art Design AS i Oslo. På lørdag morgen fikk vi gleden av å møte Berit i strålende vær på Rekefabrikken Nevlunghavn. Hennes entusiasme og positivitet smittet raskt over på oss.

Berit Østby klar for dagens åpning på Rekefabrikken Nevlunghavn

Anerkjente kunstnere til Rekefabrikken Nevlunghavn

Nevlunghavn har vært en «drømme-destinasjon» for Berit i mange år, og øverst på ønskelisten sto Rekefabrikken. Berit fortalte oss om hennes tidligere suksessfulle utstilling hos Tone i Ishuset i fjor. Det ble muliggjort takket være informasjon og hjelp fra lokale kontakter (NevlunghavnLosen). Denne gangen har Berit og Galleri Art Design fått den fantastiske muligheten til å ha hele fire langhelger på Rekefabrikken i juni. Og ikke nok med det – den internasjonalt anerkjente kunstneren Espen Eiborg, som har solgt kunstverk til prominente personligheter som. Oprah Winfrey, Robert Redford og David Bowie, er til stede på utstillingen i dag! Espens fantastiske kunstverk er lett å like for alle, og prisene starter på rimelige 5900 kroner.

Espen forran Rekebakrikken Nevlunghavn
Fantasi møter virkelighet: Jeg fascinerer meg over menneskets endeløse appetitt for skjønnhetsidealet – det møter oss i alle kanaler, hele døgnet. Vi har et umettelig begjær for lykke, penger, makt, suksess og alle vil ha sine minutter i rampelyset. Nettopp dette inspirerer meg – grenselandet der fantasi møter virkelighet.
Plakaten til kunstneren dekker veggen på Rekefabrikken Nevlunghavn

Ari Behn

Men moroa stopper ikke der. Berit fortalte oss med stolthet og en viss ærefrykt at neste helg vil være historisk. Fra fredag til søndag vil Galleri Art Design være vertskap for trolig den siste utstillingen av den kjente kunstneren Ari Behn. Berit har vært en nær samarbeidspartner med Ari i mange år, og nå har hun fått æren av å presentere og selge «restopplaget» av hans kunstverk, på vegne av arvingene. Prisene vil være uendret, akkurat som de ble avtalt med Ari for mange år siden. Berit kjente Ari personlig, og det er med stor ydmykhet, sorg og glede at hun formidler hans kunstverk og forteller historiene som lå bak dem. Berit er overbevist om at Ari ville ha elsket Rekefabrikken, og utstillingen er et hyllest helt i hans ånd.

Drømmejobben

Berit Østby har en imponerende bakgrunn med mange spennende oppgaver og stillinger i DNB, men for noen år siden fant hun ut at hun måtte utforske andre muligheter. Etter mye søken og refleksjon fant hun til slutt sin drømmejobb som ligger nært hjertet hennes. Berit er også en aktiv hobbymaler, men hun skiller klart mellom sin private kunst og den profesjonelle jobben hun gjør. Interessen for kunst og maleteknikker gjør jobben ekstra fin.
I tillegg elsker jeg å arrangere
Jeg åpner om 2 timer

-Og i dag håper jeg på mye folk

Bilder er hengt opp på veggen inne på Rekefabrikken Nevlunghavn

Tekst: NevlunghavnLosen 
Foto: 
Berit – Galleri Art Design

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123.

Takk for støtten Nevlunghavn Vel og
Nevlunghavn Båtforening
Hilsen fra NevlunghavnLosen

LINKER I INNLEGGET:
Espen Eiborg
kunstneren Ari Behn
Galleri Art Design
Visit Nevlunghavn
NevlunghavnLosen
Hva kan vi gjøre for deg

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne