Camp UNIK 2023 på Gurvika

Camp Unik i Gurvika

Feiring av Talenter og Glede i Nevlunghavn!

Camp UNIK på Gurvika feriesenter i Nevlunghavn er snart i gang for syvende året på rad, kun avbrutt av en verdensomspennende pandemi. Denne spennende leiren er dedikert til å hjelpe mennesker med funksjonsnedsettelse eller utviklingshemming med å følge sine drømmer og uttrykke sine evner og talenter. Fra 2. til 4. juni vil Gurvika feriesenter bli fylt med latter, glede og kreativitet når deltakerne samles for å skape minner som varer livet ut.

Camp UNIK er et unikt sted der trygge omgivelser og et støttende fellesskap gir deltakerne friheten til å prøve og feile. Leiren er en kilde til positivitet og oppmuntring, og den er dedikert til å feire mangfoldet og talentene til hver enkelt person. Uansett funksjonsevne eller bakgrunn, er alle deltakerne like verdifulle og ønskes hjertelig velkommen.

På Camp UNIK får deltakerne muligheten til å uttrykke seg gjennom ulike kulturelle uttrykk. Gjennom skapende aktiviteter, sang, musikk, drama og forming kan de utfolde seg og oppdage nye sider av seg selv. Og det beste av alt er at de får gjøre dette sammen med likesinnede venner og veiledere som forstår og støtter deres reise.

Daglig leder Thorfinn Haugen i Gurvika og Rune prest i Camp Unik
Daglig leder Thorfinn Haugen i Gurvika og Rune prest i Camp Unik, er klare for å ta imot deltakerne

Hjertene vil hamre

Ved påmelding til Camp UNIK får deltakerne også velge et kreativt kurs de ønsker å delta på under leiren. Valgmulighetene er varierte og spennende. Hvis du elsker å synge og ønsker å være en del av et kor, kan du velge «Kor for alle». For de som har en lidenskap for musikk, er kurset «Musikk og samspill» et perfekt valg. Hvis dans og drama er noe som får hjertet ditt til å slå raskere, vil «Dans og drama» kurset være midt i blinken. Og til slutt, for de som liker å utforske sin kreative side, er «Kreativ forming» kurset den ideelle muligheten.

Unike konserter

En annen spennende begivenhet på Camp UNIK er samarbeidet med Berg Arbeidskirke, hvor det vil bli holdt konserter fredag, lørdag og søndag. Dette gir deltakerne muligheten til å vise frem sine musikalske talenter og glede publikum med fantastiske opptredener. Fra vakre harmonier til gripende soloprestasjoner, vil konsertene være en feiring av lidenskap og engasjement.

Program for konsertene til Camp Unik
Gurvika feriesenter i Nevlunghavn er vertskap for Camp UNIK 2023, et samarbeidsprosjekt mellom Agder og Telemark bispedømme og Skjærgårds LIVE. Dette engasjerte partnerskapet har gjort det mulig for Camp UNIK å blomstre.

Unik beliggenhet

Gurvika feriesenter, med sin naturskjønne beliggenhet i Nevlunghavn, skaper den perfekte rammen for Camp UNIK. Med havet som bakteppe og den friske luften som inspirasjon, blir deltakerne omfavnet av naturens skjønnhet mens de utforsker sin.

Camp Unik i Gurvika
Gurvika logo

Tekst: NevlunghavnLosen 
Foto: 
Camp Unik og Gurvika

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123.

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne