Gode nyheter i Nevlunghavn

Planutvalget begeistret for Ishusets fasadeendring

Gledelige nyheter strømmer inn til NevlunghavnLosen.no! Planutvalget i kommunen har i dag gjennomført en grundig befaring rundt om i vår idylliske bygd. Og blant de spennende prosjektene som ble presentert, var søknaden om endring av fasaden til Ishuset i Havna – Gamle butikken til Fredrik på brygga i Nevlunghavn.

Det var med stor glede og entusiasme at medlemmene i planutvalget tok imot Tone Gyrids ambisiøse planer. Under befaringen kunne man tydelig se at initiativet og ideene som lå bak søknaden var imponerende.

Planutvalget ser på skissen av den nye fasaden
Skissen av ny fasade: Denne skissen henger i vinduene til is kiosken, så alle som vi kan se hvor fint det blir

Etter møtet ble det gjort et vedtak, og det er gledelig å kunne meddele at det bare var to motstemmer blant våre valgte politikere. Dette viser at gode planer blir satt pris på og godt mottatt av våre representanter.

Jeg har snakka med lederen av planutvalget, Marie Offenberg, som delte sin begeistring for Ishusets planer. «Jeg synes dette er et fantastisk flott prosjekt, og jeg er imponert over den innsatsen som er lagt ned for å skape harmoni mellom sveitserstilen og Nevlunghavn. Helt fantastisk!» uttalte Offenberg entusiastisk.

Planutvalget får informasjon om planene

Det starter utenfor baker’n

Dette gledelige nyhetsoppslaget kommer på et perfekt tidspunkt, rett før nasjonaldagen vår, 17. mai. Det er nå bare å ønske alle våre sambygdninger en riktig god feiring! Vi sees utenfor bakeriet litt før klokken 8 for å gå i tog.
Ikke glem talen til Kajsa utenfor Gjestgiveriet hvor toget stopper for at alle skal få med seg talen.


La oss feire denne dagen med glede og stolthet, og ønske hverandre en fantastisk 17. mai!

La flaggene vaie, smilene skinne og feiringen begynne.

Hurra for 17. mai!

17.mai program for Brunlanes

Program for dagen HER

Tekst: NevlunghavnLosen 
Foto: 
NevlunghavnLosen

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123.

skisse tegning av ny fasade på ishuset i nevlunghavn

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne