Herlige sommerjobber

Ferie og jobb er ingen motsetninger. Å bo i periferien betyr heller ikke at det er vanskelig å få jobb. Våre lokale bedrifter har flust av sommerjobb denne sesongen!

Servitør, resepsjonist, medarbeider i kiosk, bakeri og blomsterbutikk. Tilbudene er mange, og oppgavene varierte. De fleste sommerjobbene her i Brunlanes finner vi i servicenæringen. Viktigste egenskaper er å være presis, pålitelig og ha et godt humør.
Jobbene vi presenterer her ligger alle i sykkelavstand fra Nevlunghavn og Helgeroa og gjelder ungdom og unge voksne, men også voksne med yrkeserfaring.
Nederst i saken finner du kontakt informasjon til alle bedriftene som trenger å fylle opp sommerjobb behovet.

Mat på et fat

På Nevlunghavn Gjestgiveri er det flere roller å fylle. Gjestgiveriet trenger tre gode hjelpere.
En kokk, en servitør og en assistent til leder Eli som ønsker seg en effektiv og trofast assistent som kanskje en gang i nærmeste fremtiden kan bli hennes arvtager.


Også Helgeroa Marina jakter etter to serviceinnstilte og engasjerte personer som kan jobbe på kjøkkenet, i kiosken og ellers ta forefalte oppgaver som følger med et populært utfart- og treffsted for både langveisfarende, fastboende, båtturister og vandrere.

Raymond og Tove tar deg vel i den lokale stue
Tove Marthinsen og Raymond Bjerkholdt somm driver Gamle Helgeroa Marina har brukt for flere som vil ha sommerjobb.

Campingliv og

Turistene inntar også snart både Oddanesand, Blokkebukta camping og Brunvall gård. Alle tre stedene har behov for entusiastisk ungdom som vil ha sommerjobb i idylliske omgivelser.
På Oddanesand Camping er det hele seks ledige stillinger. Oppgavene går blant annet ut på å komme nye reisende i møte og blant annet vise dem hvor teltet og campingvogna kan stå.
Blokkebukta har en ledig stilling i resepsjonen og dessuten en ledig jobb som butikkhjelp på Blokkebukta Landhandel.
Brunvall gård trenger man en person som kan selge pizza, kaffe, kaker og frokost på deres koselige café som ligger i den nyoppussede låven.

Herlige sommerjobb i campingnæringen
Sidsel og Morten på Brunvall Gård frister med at du får servere «norges beste vafler» som mange gjester sier.

Uten mat og drikke, duger helten ikke

Å være morgenfugl, blid og ha interesse for god kundeservice er egenskaper som kommer godt med som ryddehjelp på Nevlunghavn Bakeri & Conditori. Her er køen lang og det er en fordel å være tålmodig, rolig og imøtekommende.
Er du mer interessert i det maritime kan Havna Fisk & Skalldyr friste med en flott jobb til deg over 18 / 20 år. Her trengs en person som kan stå i baren, men også være servitør.  

Du Herlige søte sommerjobb

Roser er røde, fioler er blå

Til deg som elsker blomster, melder Tvetne Blomstersenter at de har en ledig stilling som medarbeider i blomsterbutikken. Hva er ikke mer inspirerende enn å hjelpe noe som trenger en bukett til fest og feiring?

Liker du en kreativ sommerjobb
Vil du ha en sommerjobb som du kan bruke din kreativitet og smilet sitter løst, ja da passer du nok inn her sammen med Siw


En annen jobb der det kreves at du ikke er redd for å få jord eller olje på hendene, er arbeidet som gårdsarbeider og mekaniker på
Bakke gård. Litt spøkefult sier Fredrik at her søker jeg spesielt etter en ungkar med stor arbeidskapasitet og som vil være med på jakt om høsten. Fredrik Bakke er arbeidsgiveren her og sier: – Det ligger jo litt i familien at vi søker etter ungkarer.

Gårdsarbeider - mekaniker helårs
Fredrik er en fremoverlent bonde som nå søker etter en som vil ha helårsjobb på gården.

Til deg som skal søke etter arbeidshjelp og til deg som skal søke sommerjobb

Viktige punkter sommerjobben

Forskning viser ar det ikke er lønn eller er fancy stillingstittel som er avgjørende for at vi faktisk gjør en god jobb. Av større verdi er stemmingen og miljøet på stedet. Er kulturen god og tar bedriften samfunnsansvar, kan dette sette en sunn standard, fører til høyere trivsel hos de ansatte som ofte smitter over på kunder og service. Viktig er det å søke på en stillings som en vet en behersker og kan trives i. Her kan arbeidsgiver også ta ansvar og sette rette person til oppgavene personen mestrer.

Faktaboks ledig sommerjobb

FIRMAKONTAKTSTILLING
Nevlunghavn GjestgiveriEli – booking@nevlunghavn-gjestgiveri.no – peronlig oppmøte etter kl 16 2 personer Over 20 år servering
Nevlunghavn GjestgiveriMikael – 92647667 – personlig oppmøte etter kl 161 kokk med fagbrev
Nevlunghavn GjestgiveriEli – booking@nevlunghavn-gjestgiveri.no – peronlig oppmøte etter kl 16 Assistent til Eli
Helgeroa Marina Raymond – g.m.helgeroa@gmail.com eller personlig oppmøte2 personer over 18 år. Mat, servering, og ellers alt mulig 
Oddanesand Camping Hilde – 33188270 – oddanesand@kna.no – eller personlig oppmøte 6 personer – Allsidig jobb, hektisk, vise plasser, ryddig, yte god service hele dagen 
Nevlunghavn BakeriAtle – 48242204 – atle@nevlunghavnbakeri.no – personlig oppmøte2 personer kan være under 16 år Ryddehjelp. – 3 personer over 16 år Butikkselger – Kassemedarbeider 
Havna Fisk & Skalldyr Helge – 93493659 – havrn@yahoo.no4 personer over 18 / 20 år, Servering – Bar. Gjerne med erfaring
Blokkebukta CampingIsak – 99568114 – isak@blokkebukta.no1 pers 17 år + Resepsjon
Blokkebukta LandhandleriKristin – 95111544 – http://www.blokkebukta-camping.no/jobbe-hos-oss/Butikk
Brunvall GårdSidsel – 99721735 – mail@brunvall.com 1 over 16 år Cafe og 1 over 18 år Cafe 
Tvetene BlomstersenterGro / Siw – 33131900 – tvetene.blomstersenter@interflora.no – personlig oppmøte 1 person over 16 år til Blomsterbutikk
Bakke Gård Fredrik Bakke – 97700575 – fredrik@bakkegaard.noGårdsarbeider / mekaniker.

Er du usikker på rettigheter knyttet til arbeidstider, lønn og ferie?

Ta kontakt med LO’s Sommerpatrulje. Link har vi lagt med her

Om du vil støtte vårt (Losens) engasjement sier vi TUSEN TAKK for en tier eller to, Vipps te #596123.

Tekst: NevlunghavnLosen – Ført i penn av den Marte Østmoe
Foto: NevlunghavnLosen,

Del

Legg igjen kommentar