NevlunghavnLosen er det nye navnet !

Logo NevlunghavnLosen

Vi døper oss om til NevlunghavnLosen. Årsaken er at vi jo ikke oppfordrer verken gjester eller innbyggere til bare å tusle rundt på kaia og dingle med beina ut for bryggekanten. Vi vil noe mer! Der reklamebyråer oppfordrer bedrifter til å tenke smalt og med spisset budskap, gjør vi det omvendte. Vi går bredt ut. Ja, ikke bredere enn fra Stavern til Tveidalen, men det mener vi holder i massevis. Innenfor den strekningen, til lands og til vanns, ønsker vi å, være din veileder, ja en god gammeldags los.

Logo NevlunghavnLosen
Ny logo hører med når vi bytter navn på siden

Navnet los kommer av det norrøne ordet lòs som igjen betyr løsning. Det er nettopp det vi har. Kanskje ikke på all verdens problemer, men forslag og ideer på hvem du bør besøke og hvor du burde dra, det har vi flust av! Som en sertifisert los har vi lokalkunnskap og kan navigere deg fra de ensomme svaberg til de mest folksomme arrangement.

utsikt ut over havet fra havneberget
Kikkersberget: Det var akkurat her losene satt og fulgte med Foto: Svenn Dvergastein

Vi er mektig stolte av området vårt, gjestfrie og villige til å dele godene.  Og her er mye å ta av! Kanskje har vi ikke høye fjell med snø, men bølgene her ute er ofte hvite på toppene! Uansett hvilken destinasjon du måtte velge, tar vi losens oppgave på alvor og fører deg vel i havn. Og nei, vi snakker ikke bare om Nevlunghavn. Den må du lengre ut på landet med! Fra nå av kaller vi oss Nevlunghavnlosen.

Del

Legg igjen kommentar