Lek, alvor og kontrast med Nina Resch på kunstutstilling i Nevlunghavn

Nina Resch stiller i galleriet i Nevlunghavn

Kunstneren Nina Resch stiller ut ytterst på Nevlunghavn brygge. Resch jobber mye i skjæringsfeltet mellom det lekne og det alvorlige, det barnslige og det voksne. Fargene hennes er sterke og tydelige, men den som studere kunsten ser kanskje ikke alltid det samme? Bildene på kunstutstilling i Nevlunghavn inviterer til egen tolkning og spiller på relasjoner mellom mennesker og omgivelsene rundt oss.

Nina Resch maler i sitt galleri i servicebygget i Nevlunghavn
Åpent galleri med aktiv kunstner

Grense og balanse

Nina Resch er fra nabobyen Porsgrunn og kjent for sin utforskende arbeidsmetode. Hun er ikke tro mot en stil, men utforsker og utfordrer både teknikkene og stilartene.  I denne prosessen slipper hun gjerne kontrollen og lar uforutsigbarheten råde.  I bunn lyser det likevel igjennom en intensjon, en visjon eller et samfunnsmessig problem. Tre stikkord her er: Forsøpling, forurensning og plast. 

I Nevlunghavn har vi den gleden av å kunne besøke kunstneren i perioden frem til 14.Juni torsdag til søndag hvor hun arbeider i sitt galleri fra kl 12

Mr.Simpsons
Mellom alvor og lek med Nina Resch fra kunstutstilling i Nevlunghavn

Tekst: Marte Østmoe
Foto: NevlunghavnLosen

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne