Campingeiere på kysten ved Nevlunghavn forbereder seg

Tekst og foto: Marte Østmoe

Det hamres og ryddes ute på neset. En ny sommersesong står for døra. Sevja stiger og havet lengter etter nye badegjester.

Den som trodde at campinglivet er synonymt med ferie tar likevel feil. Bak ryddige strender, nye og innbydende sanitæranlegg og trygge lekeplasser står driftige ledere. Ole Rønning, Ole Omlid, Heidi Halvorsen og Isak Lunde ved respektive Oddanesand, Omlid- og Blokkebukta Camping er alltid på pletten.

Campingeiere i Nevlunghavn jobber hele året
Et arbeidsjern:  Isak Lunde rydder Blokkebukta for tang og søppel som er skylt i land etter vinterens voldsomme bølger.

Hver dag bruker Rønning, Omlid, Halvorsen og Lunde, til å tenke, planlegge, stelle og fikse. Alt dette for at fremtidens sommergjester skal få en god opplevelse. Været kan de ikke gjøre noe med, men som Rønningen sier de: – Følg med på nettsidene våre, der legger vi ut badetemperaturene. Isak Lunde ved Blokkebukta har lenge vært velsignet med reklame på Reiseradioen.
Temperaturen på havet blir ofte nevnt der. Likevel er det mulig vannet er varmest på den langgrunne Omlidstranda. – Jo da, bekrefter Heidi Halvorsen, – Campingen og stranda vår er veldig populær for barnefamilier.

Omlidstranda ved Nevlunghavn ønsker deg velkommen
Barnevennlig: Omlidstranda Camping byr på nye sanitæranlegg og dessuten en evig langgrunn, finkornet badestrand.

Hyggelig og hygienisk

Alle tre campingplassene kan for sommeren 2020 tilby nye fasiliteter. På Blokkebukta blir det satt opp en gapahuk som også kan benyttes som en liten scene. Oddanesand sanitæranlegg oppgraderes med såkalte familierom utstyrt med toaletter og dusjer tilpasset både store og små.

Oddanesand Camping driver Ole Rønning ønsker gjestene i Nevlunghavn velkomen
Klare til dyst: Ole Rønning og Michelle Henriksen gleder seg til å åpne campingen på Oddane rett før påske 4. april.

På Omlid ferdigstilles restaureringen som startet i 2018. Resultatene er nye handikap toalett samt enkle, men praktiske kjøkken.
Alle har de april og første helga i mai som målsetning. Da skal vann og strøm koples på. Ut over sommeren ønsker de faste gjester velkommen. Men det er også plass til dem som stopper på impulsen.

Heistad Bil og Caravan hjeper deg til drømmeferien i Nevlunghavn
Reklame.

– Drop-in-turismen er økende, sier Lunde og synes det er positivt at både ensomme syklister og hele familier velger å campe nær havet.

Både Rønningen, Omlid, Halvorsen og Lunde har ingen problemer med å forstå dem som velger campinglivet. Selv tenker de på sommeren hele året. Å styre en camping er en helårsbeskjeftigelse.
Premien er friske, blide og brune gjester.

Toppcamp hjeper deg til drømmeferien i Nevlunghavn
Reklame.

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne