Tidenes dårligste forretningsidé?

Tankanlegget / marinaen i Nevlunghavn er eid av Nevlunghavn Nyttige Selskap AS. Selskapet har 41 patriotiske aksjonærer, og styreleder Terje Marthinsen fikk i oppgave å lage et innlegg til bloggen her.
Det ble som følger:

I Nevlunghavn Nyttige Selskap betaler aksjonærene inn penger, men til gjengjeld får de lov til å jobbe dugnad helt gratis.

Likevel smiler de, for takket være dem er det igjen mulig å tanke drivstoff  når du kommer med båt til Nevlunghavn. Kundene smiler også, både han som kommer med 5 literskanna som skal fylles med årets bensin til gressklipperen og han med en 49 fots Princess som har dealet seg en rabatt på 1200 liter diesel før han skal videre etter overnattingen ved brygga.

Skulle det bli penger igjen i kassa når året er omme, skal disse investeres tilbake i nye gode tiltak – til beste for både lokalsamfunnet, båtfolk og andre besøkende. Og blir det ikke penger igjen, skal du ikke se bort fra at aksjonærene finner en råd likevel. For planene er mange og gode. Og når investeringen gir avkastning i form av smil og fellesskap er den kanskje ikke så dårlig likevel?

Smilende gjester er alltid hyggelig

Kom som en gjest – Reis som en venn!
Nevlunghavn

Med vennlig hilsen
Terje Marthinsen
Styrets leder, Nevlunghavn Nyttige Selskap AS

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne