Gamle Rekefabrikken i Nevlunghavn

Denne sida skal lose dere gjennom stort og smått som skjer på Nevlunghavn Brygge. 

Jeg sier ”lose” fordi stedet, fra historien av, nettopp er kjent for sine gode og oppvakte loser. De sto på Haveberget og kikker utover havet. Det var en tid det bare bodde 35 mennesker i Havna. Heldigvis er vi blitt flere nå. Vi har også mer å se på enn bare bølgene. Mye mer å ta oss til! Tenk stedet vårt har en egen rekefabrikk, vi har gjestgiveri, galleri og fiskemottak som er åpent hele året! Vi har uteservering og iskiosk. Vi har vårt eget bakeri! Folka bak bedriftene jobber hardt med sitt. Viktig er det også å stå samlet. På disse sidene ønsker jeg å vise mitt ærlige og oppriktige Havna-engasjement! 
Her legges ut oppdateringer, korte historier, gamle historier og ferske nyheter. La denne side være din trofaste los! 

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne