Snekker Stian

Snekker Stian

Stian Snekker er den lokale snekkeren 
Han kan ikke la være. Stian Ohnstad fra Brunlanes er og blir en dyktig snekker.

I fire år forsøkte Stian Ohnstad å la hammeren ligge. Det gikk dårlig. Planen var å jobbe på oljeplattform og hvile de fjorten dagene han var hjemme. I stedet jobbet han dobbelt. Til slutt fant han ut at olja fikk seile sin egen sjø. Stian ville bare snekre. – Allerede som 11-åring startet jeg hos Bjørn’s Trevare, forklarer snekkeren. – Jeg sopet for det meste sagflis, men som 18-åring tok jeg svennebrevet og ble fast montør i samme bedrift.

På trappene

Gjennom hele livet er det onkel Morten Bjerkholdt som har vært Stians forbilde. Onkelen var trappesnekker. Dermed ville nevøen bli det samme. Med trapp som spesiale kan Stian like gjerne kalle seg snekker, som tømrer og også entreprenør.
Først var det onkelen som hyret ham. Nå er det omvendt.
De kundene som tar kontakt, trenger heller ikke ringe flere. – Jeg fikser resten, bekrefter Stian som har lokale krefter på handa, både elektrikere, rørleggere og murere. Når det kommer til oppdrag, er det ingen som er for små. Ingen for store. Det blir gjerne en platting her og et tak der. På planen står også en totalrenovasjon. I tillegg er det en rekke hytter som trenger et løft.

– Jeg er heldig, sier Stian. Sannheten er at snekkeren snarere er alt mer enn flink.

Han kan ikke la være. En dyktig snekker, det er det han er.

Vil du ha tak i Stian Snekker er det bare å sende han en epost eller ringe han
E-post: stianohnstad@hotmail.com
Telefon: 48890718