Nederst på brygga i Helgeroa ligger det en kiosk. Stedet er også gatekjøkken, bistro og informasjonssenter.
Her er det like koselig som hjemme!

Vi vil gjerne kalles den lokale stue eller, «storstua på bryggekanten», informerer Raymond Bjerkholt.
Siden 2018 har han og Tove Marthinsen, driftet Helgeroa Marina. Sammen går de inn for et tilbud som gagner alle.
– Vi har et bredt nedslagsfelt, bekrefter Raymond og slår ut med armene: – Vi driver gjestehavna, isbaren, cafeen og kiosken
og serverer dessuten hjemmelaget middag.
For dem som jobber overtid, tilbyr vi «overtidsmat». Den kan bestilles og hentes her.

Raymond og Tove tar deg vel i den lokale stue
Åpent 362 dager i året: – Det er vårs, sier Raymond Bjerkholt. – Tove Marthinsen og jeg utfyller hverandre godt,
og har en god kontinuitet på bedriften Helgeroa Marina. Foto: Gamle Helgeroa Marina

Mat på fire bokstaver

Der andre bedrifter er opptatt av å finne sin nisje, er Helgeroa Marina ALT.
Det er nettopp dette Raymond synes er så spennende med jobben. – Vi er her for alle mennesker fra alle samfunnslag.
Det være seg 4-åringen som kommer med en tier for å kjøpe seg en is, eller pensjonisten som ønsker kaffe og wienerbrød.
På denne storstua kan også gourmeten finne sine favoritter. Raymond er kjent for sausene sine, kryddersmøret og de saftige biffene.
– Ut over høsten arrangerer vi egne biffkvelder, lover han.

Den lokale stue i Helgeroa server gode biffer
Utover høsten og vinteren vil Marinaen på brygga i Helgeroa ha forskjellige tema kvelder,
det blir egne biffkvelder kan de love
Foto fra facebooksiden til Gamle Helgeroa Marina

Ute, men fortsatt hjemme

Lokale arrangement vil vi se flere av i månedene som kommer. Det blir gode biffer, pizza- og quizkvelder.
Når vi skriver november, serveres årets første juletallerkener.
Avhengig av årstid og sesong endrer vi stedets atmosfære, og er hele tiden opptatt av at folk trives!
For deres estetiske sans, vil Raymond spesielt rose Tove og Anna Ingeborg Haaland her. Tove er god på interiør. Anna Ingeborg er dyktig med planter og blomster.
Til dem som lurer på om tilbudet vil stå for lag vinteren igjennom, nikker Raymond bekreftende.
– Vi er til å stole på, holder en jevnt kontinuitet og holdet åpent 362 dager i året!

Lokale stua i Helgeroa er pyntet klar til gjestene
Nesten som hjemme: Helgeroa Marina kan fint brukes som din lokale stue.
Stedet kan gjerne også kalles en bistro og serverer hjemmelaget, god mat, og har ellers alle rettigheter.
Daglige ledere Raymond Bjerkholt og Tove Marthinsen, presiserer likevel at Marinaen ikke er et utested.
Foto: Gamle Helgeroa Marina
Helgeroa Marina har utvidet flere ganger. Fremstår nå som den lokale stue
Plaster på såret: I samarbeid drifter Raymond og Tove et unikt sted helt nede ved vannkanten.
Her kan guttungen få plaster på kneet, båtføreren får drivstoff og overtidsarbeideren får middag.
Foto: Losen

Tekst: Losen ført i penn av Den Marte Østmoe
Foto: Gamle Helgeroa Marina og Losen

Del

Legg igjen kommentar

Havna

Når du trenger veiledning, vil vite hva som skjer, bare vil drømme, eller få ro i sjelen, da finner du fram hit.

Se andre nyheter

Følg oss gjerne